Érdekesség

Egy nukleáris mérnökhallgató mindenkit lenyűgözött a szépségével, amikor Miss Amerikává koronázták

A szépség csak az egyik aspektusa egy nő életének, hiszen a jó megjelenés önmagában nem elég a sikerhez. Valójában az ambíció az út a sikerhez, míg a kitartás és a szívósság az a jármű, amivel megérkezünk. A frissen megkoronázott Miss Amerika, Grace Stanke pedig ékes példája annak, hogy milyen egy ambiciózus, kitartó és állhatatos fiatal nő.

Megkoronázták az új Miss Amerikát.

Grace Stanke, egy wisconsini nukleáris mérnökhallgató a Connecticutban található Mohegan Sun arénában vehette át a csillogó koronát, ezzel ő a harmadik nő az államból, aki elnyerte a címet.
A gyönyörű fiatal hölgy egy gyönyörű fehér ruhát öltött magára, miközben szélesen mosolygott minden érzelmén át.

Nukleáris energiát tanul.

Bár Miss Stanke szívesen versenyez szépségversenyeken, első számú szenvedélye a tudomány. Gyakran hangot ad a téma iránti vonzalmának a közösségi média fiókjaiban, és büszkén írja le magát „nukleáris kockának”. Valójában jelenleg a Wisconsin-Madison Egyetem nukleáris mérnöki alapszakán tanul.

A szépség már dolgozott néhány világszínvonalú kutatólaboratóriumban, valamint kooperatívként nukleáris üzemanyagokkal foglalkozott, és az atomenergiával kapcsolatos megjegyzéseivel lenyűgözte a zsűrit.

Grace emellett lelkes hegedűs is.

Stanke a verseny tehetségkutató részében egy látványos hegedűszólóval kápráztatta el a zsűrit. Antonio Vivaldi „Storm” című számának lehengerlő előadását adta elő.

A tehetséges szépség mindössze 8 éves korában kezdett el játszani, bár bevallotta, hogy az előadásokon remegett. Ahogy nőtt, tudta, hogy a szorongáson csak úgy tud túllépni, ha több lehetőséget kap a színpadon, ami ahhoz a döntéséhez vezetett, hogy tinédzserként több szépségversenyen is részt vett. Emellett azt nyilatkozta, hogy a hangszeres játék segített neki, mint nukleáris mérnöknek. „A hegedűm lehetővé tette, hogy kreatív megoldásokat találjak ki néhány igazán szokatlan mérnöki problémára” – mondta a képzett szépség.

Több szépségversenyen is győzelmet aratott.

Az, hogy már 13 éves korától kezdve részt vett a Miss Amerika szervezetben, lehetővé tette számára, hogy számos különböző szépségversenyen vegyen részt. Valójában ezek a színpadi szereplések formálták őt azzá a magabiztos emberré, aki ma, és segítettek neki legyőzni a hangszeres versenyeken való játéktól való félelmét.

Emellett versenyszerűen vízisíel.

Instagram-fiókja alapján Miss Stanke emellett imád vízisíelni, túrázni és utazni. Valójában versenyszerűen vízisíel az iskolája divízió 1-es csapatában, és nem ért egyet azzal, hogy a nőknek egyetlen dobozba kellene beskatulyázniuk magukat. „Szilárdan hiszem, hogy minden egyes nőnek megvan a képessége arra, hogy többféle identitással és többféle személyiségvonással rendelkezzen” – állítja.

Emellett környezetvédelmi aktivista is.

A Wisconsini Egyetem briliáns hallgatója bátor környezetvédelmi aktivista is, és a hangját arra szeretné használni, hogy rávilágítson olyan témákra, mint az éghajlatváltozás. Sőt, szeretne mások számára is inspiráció forrása lenni, és az a személy lenni, aki kiváltja bennük ezt a változást, ami hatással van a következő generációkra. A következő évre szóló küldetése pedig az uralkodása alatt az, hogy „a tiszta energia minden formáját” népszerűsítse.

Mit gondolsz erről a szépségről? El tudtad képzelni, hogy egy nukleáris mérnök nyerje el a Miss Amerika koronát? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre a kommentszekcióban.

via