Emberek Érdekesség

„Annyira akartam a lányomat, hogy semmi más nem számított nekem” – Salma Hayek elmondta, miért megbonthatatlan az anya-lánya kötelék.

Anyának lenni nem könnyű feladat, ahogy híresnek lenni sem. De Salma Hayeknek valahogy mindkettő kivételes módon sikerült. Anyai filozófiájának fontos része, hogy tiszteletben tartja lánya magánéletét. Sőt, anya és lánya egy interjúban beszéltek a kapcsolatukról és a hasonlóságaikról.

Az alábbiakban szeretnénk megosztani veletek ennek a megbonthatatlan köteléknek a legfontosabb részleteit.

Embed from Getty Images

Mindannyian ismerjük a híres mexikói színésznőt, üzletasszonyt és producert, Salma Hayeket. Néhány eredményét azonban tényleg érdemes közelebbről szemügyre venni.

Például azon mindössze 5 latin-amerikai színésznő közé tartozik, akiket eddig a „Legjobb színésznő” Oscar-díjra jelöltek. Ezek az említések a nemzetközi filmművészet egyik legfontosabb elismerései. Így Salma az egyik leghíresebb mexikói színésznő lett Hollywoodban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

A híresség 2006-ban egy rendezvényen ismerkedett meg jelenlegi férjével, François-Henri Pinault-val. Ugyanezen év áprilisában ő volt a díszvendége az olaszországi Velencében található Grassi-palota felavatásának. A kastély a Pinault család tulajdonában van, és éppen a francia üzletember művészeti gyűjteményét akarták ott bemutatni. Bár csak 2009-ben házasodtak össze, a színésznő pár évvel korábban, 2007-ben esett teherbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

A pár 2018-ban megújította esküvői fogadalmát a tengerparton. „A legszebb pillanat ezen a nyáron az volt, amikor a férjem egy meglepetés szertartást szervezett nekünk, hogy megújítsuk a házassági fogadalmunkat. Más ruhát választottam volna, de azt mondták, hogy a fürdőbe megyünk!” – írta a színésznő egy Instagram-posztban, amelyhez fotókat is mellékelt a szertartásról, ahol a lánya is jelen volt.

Salma a színészi karrierje mellett főállású anya is. A 2007. szeptember 21-én született kislányát Valentinának hívják. Most 14 éves, és megerősítette, hogy jó kapcsolatot ápol édesanyjával. A bizalom és a cinkosság két olyan dolog, ami megvan ebben a fontos kötelékben.

A színésznő már egészen kicsi kora óta posztol róla fotókat a közösségi médiában, amelyeken látszik, mennyire szeretik egymást. Az is egyértelmű, hogy Salma tiszteletben tartja kislánya szabadságát és magánéletét, hiszen hangsúlyozza, mennyire fontos, hogy szabadon fejlődhessen a személyisége. Láthattuk már őket együtt különböző divatrendezvényeken és másokon, például az Örökkévalók premierjén.

Egy nemrégiben készült interjúban anya és lánya együtt pózoltak egy ismert magazin címlapján. Kapcsolatuk néhány legfontosabb pontjáról is beszéltek. A példák között említhetjük, hogy mindkettőjüknek közös az ízlése a divat és a smink terén. „Ebben a házban a ruhák miatt veszekszünk, mert ő mindent elvesz a szekrényemből. Ilyenkor nem találok semmit” – mondta Salma.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

Valentina nagyon tehetséges ember. Kétéves korában már háromnyelvű volt. Beszél franciául (az édesapja miatt), spanyolul (az édesanyja miatt) és angolul (mivel az Egyesült Államokból származik). Az interjúban azt is elmondták, hogy spanyolul beszélgetnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy erősítsék a családi köteléket.

Azt is megemlítették, hogy a kommunikáció nagyon fontos számukra. Amikor Salma nincs otthon a munka miatt, mindig kapcsolatba lép Valentinával, hogy megkérdezze, hogy van, és hogy milyen volt a napja.

Embed from Getty Images

„Az én esetem nagyon különleges volt, mert nagyon későn lettem anya. Akkor, amikor megtaláltam életem párját, és stabil karrierem volt, de annyira vágytam erre a lányra, hogy semmi más nem számított nekem” – mondta a színésznő az interjúban. Azt is elmondta, hogy Valentina első két évében Salma félretette a munkáját, és csak lassan, de folyamatosan tért vissza a filmekhez.

Valentinának már van elképzelése arról, hogy mit szeretne csinálni a jövőben. „Különböző dolgokat szeretnék, de szinte mindig 4 között mozgok, szeretnék színésznő lenni, aztán rendező, mert az én fejemben ennek van értelme ” – mondta.

A lány emellett önkénteskedik az iskolája ingyenkonyháján, ami lehetővé teszi számára, hogy különböző hátterű emberekkel kerüljön kapcsolatba. „Azt hiszem, az én esetemben a hajléktalanok számítanak igazán, mert vannak barátaim, akiknek nincs otthonuk” – mesélte a tinédzser az interjú során.

Az anya és lánya közötti kötelék megbonthatatlan, és ezt nemcsak az interjúban, hanem a mindennapokban is megmutatják. Számodra mi a legfontosabb a jó kapcsolat eléréséhez?

via