Emberek Érdekesség

10 híresség olyan szokása, ami elsőre furcsának tűnik, de van rá magyarázat

Egy tanulmány szerint a szokások azért alakulnak ki, mert olyanok, mint a rövidítések – úgy csináljuk őket, hogy észre sem vesszük. A legtöbben egyetértenénk abban, hogy vannak olyan szokásaink, amiket nehéz megtörni, de a nap végén a legtöbbet akkor hozzuk ki belőle, ha olyasmit teszünk, amit titokban akarunk.

Összeállítottunk egy listát a hírességekről és furcsa szokásaikról, amelyek miatt mások vagy kételkedni fognak bennük, vagy egyetértenek abban, hogy ők is bűnösök.

1. Cameron Diaz

Cameron Diaznak van egy furcsa szokása. Azt mondta: „[A stylistom] nem hajlandó addig sminkelni, amíg nem eszem, mert amint megeszek 2-3 falatot, a bőröm megváltozik. Akkor a bőröm nem tudja megtartani a sminket”.

2. Demi Moore

Demi Moore elárulta, hogy vérszívó piócákat használ, hogy méregtelenítse a testét. Azt mondta: „Ezek nem csak mocsári piócák, ezek magasan képzett orvosi piócák. Ezek méregtelenítik a véredet. És van egy kis enzimjük, ami, amikor beléd harapnak, a véredbe kerül, és általában elég sokáig vérzel. És az egészséged optimalizálódik.”

3. Katy Perry

A hírek szerint Katy Perry naponta 4-6 alkalommal mos fogat. Azt mondta: „Állandóan fogat mosok. Azt akartam, hogy olyan fehérek legyenek, mint Britney Spearsé. Úgy nőttem fel, hogy láttam a klipjeit, és azt kérdeztem: ‘Mit csinál? Állandóan új fogsorokat csináltat? Olyan fehérek.'”

4. Paris Hilton

Paris Hiltonnak van egy furcsa szokása, és elárulta, hogy gyakran csinálja. Azt mondta: „Kopogok fán, ha valaki olyat mond, amit nem szeretnék, hogy megtörténjen. Vagy mindig kívánok valamit 11:11-kor”. Egyértelműen hisz a babonákban.

5. Pamela Anderson

Pamela Anderson szokatlanul fél a tükröktől. Még azt is kijelentette, hogy nem szereti magát a tévében vagy a tükörben látni, mert nem bírja elviselni, ha a saját tükörképét látja, mert fél a tükröktől.

6. James McAvoy

James McAvoynak különös szokása, hogy vadidegeneknek azt mondja, hogy „fehér nyúl”. Azt mondta: „Minden hónap elsején azt kell mondanom az első embernek, akit meglátok, hogy ‘fehér nyúl’. A nagymamám tanította, hogy szerencsét hoz, ha ezt mondom.”

7. Alia Bhatt

Alia Bhatt elárulta, hogy csak férfi kölnit használ, ez már szokásává vált. Azt mondta: „Ha a srácnak jó illata van, akkor azonnali vonzalom alakul ki. Én csak férfi parfümöt használok. Minden hónapban lecserélem a parfümömet”. Azzal érvelt, hogy a női parfümöknek gyümölcsillata van, és túl édesek.

8. Snooki

Snooki, más néven Nicole Polizzi olyan bőrápolási rutinnal rendelkezik, amitől mindannyian vakarjuk a fejünket. Elárulta, hogy macskaalommal hámlasztja a bőrét, és még azt is kifejtette: „Tiszta macskaalom! Ez egy megkönnyebbülés!” Ezt azért találta ki, mert szívesen kutatja a drága termékek olcsó alternatíváit.

9. Robert Pattinson

Robert Pattinson elárulta, hogy már régóta nem mos hajat, és ez már szokásává vált. Elmagyarázta: „Annyi maradvány van a hajamban, hogy évekig nem mostam meg, és egyáltalán nincs érzékem a személyes higiéniához”. Így érvelt: „Ha 6 hétig nem mosod meg, akkor soha többé nem kell megmosnod. Egészen addig, amíg elviselhetetlenné nem válik.”

10. Kit Harington

Kit Harrington szokása, hogy mindenhová magával viszi a tollát. Ő ezt a szerencsetollának nevezte el. Azt mondta: „Van egy szerencsetollam – gyerekkorom óta megvan, és mindenhová magammal viszem. És még nem vesztettem el, minden mást elvesztettem.”

Melyik híresség kelti fel leginkább az érdeklődésedet? Neked is vannak furcsa szokásaid? Mondd el nekünk a hozzászólásokban.

via