Érdekesség

„Annyira ijesztő”, Sylvester Stallone lányai megosztják, mennyire féltékeny az apjuk, ha randizásról van szó

A sztárság birodalmában Sylvester Stallone olyan szerepet vállal, amely sokkal nagyobb, mint bármelyik általa megformált karakter: három dédelgetett lányának odaadó apja. A híres Rambo gyermekének lenni azonban kihívásokkal jár, különösen a szerelem és a randizás terén. A szeretet és az aggodalom egyedülálló keverékével Stallone meglehetősen ijesztő figura tud lenni lányai potenciális udvarlói számára.

Az ő 3 gyönyörű „kislánya”

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin a kihívásokból nem kis részt átvészeltek már, és bebizonyították, hogy a szerelem képes elviselni a zord időszakokat is. Szülőként azonban Stallone és Flavin egy gyönyörű családot neveltek, három lányt nevelve fel: Sophiát, Sistine-t és Scarletet. Együtt megküzdöttek a szülői lét összetett problémáival, biztosítva lányaik jólétét, és támogatva álmaikat és törekvéseiket.

Sylvester Stallone lányai, Sophia, Sistine és Scarlet szépséget és tehetséget sugároznak, és megragadják híres apjuk karizmájának lényegét. Mindegyikük egyéniségével, kecsességgel és magabiztossággal lépett a reflektorfénybe, megmutatva egyedi szenvedélyeiket. Sophia művészi érzékétől kezdve Sistine modellkedési képességein át Scarlet vállalkozói szelleméig.

Miközben mindegyik lány a saját érdeklődési körét követte, megbonthatatlan kötelék fűzi őket össze. Egymás iránti szeretetük és támogatásuk átüt: „Soha nem láttam még ilyen szoros testvéri köteléket. Ahogy a paparazzók látnak minket, az tényleg olyan, amilyenek vagyunk” – mondta Sistine.

Ő egy túlságosan védelmező apa

Sylvester nyíltan elismerte, hogy túlságosan is védelmező apa, és erős elkötelezettséget mutat, hogy megvédje dédelgetett lányai jólétét és boldogságát. Befolyásos jelenlétével és hatalmas személyiségével Stallone feltűnően kiáll a védelmező ösztönei mellett, különösen, ha lányai randizási élményeiről van szó.

Az interjúkból és az életükbe való bepillantásokból egyértelmű, hogy Stallone különösen védelmezővé válik lányai romantikus kapcsolatait illetően. Közismert, hogy megfélemlíti vagy érdektelenséget mutat a fiúbarátjaik iránt, ezzel óvatosságot és kíváncsiságot keltve bennük.

Sophia, a legidősebb lány 26 évesen elárulta, hogy apja „teljesen Rambóvá válik”, amikor a leendő partnereikkel találkozik. Sistine, a fiatalabbik testvér pedig csatlakozott az érzéseihez, elismerve a kihívásokat. Egyetértett: „A randizás, amikor olyan apánk van, mint amilyen nekünk van, kemény dolog”.

Bár Stallone túlságosan védelmező viselkedése nem mindig kellemes a lányai számára, vicces pillanatokhoz is vezetett. „Amikor először jött át egy fiú, hogy találkozzon a szüleimmel, épp az első csókra készül, és felnéz az erkélyre, és azt mondja: ‘Ó, Istenem. Mi ez?” Sistine visszaemlékszik. „És az apám volt az, aki a második emeleti erkély hátsó megvilágításában állt, így csak egy sziluettet látott.”

Továbbá, folytatja, „annyira filmszerű a legfeleslegesebb módon. És hadd mondjam el, ez a gyerek beugrott a kocsiba, lement a felhajtón – soha többé nem láttam”.

Ez a védelmező természet megnehezíti számukra, hogy megtalálják az igazit.

Olyan, mintha egy kemény testőr lenne a három lány körül, csakhogy ő az apjuk. Ezért amikor a randizós életükről kérdezték, Sophia azt állította: „Hát, szinglik vagyunk, szóval”. Maga Stallone is beszólt, egy csipetnyi játékos humorral fűszerezve: „Remélem, hogy vénlányok lesznek. Dolgozom rajta. Örökre itthon maradnak”.

Félelmetes viselkedése még a legmagabiztosabb egyéneket is meghátrálásra készteti, ami a későbbi randevúk elmaradását eredményezi. „Nagyon nehéz – mondta Sistine. „Eléggé megfélemlítő a legtöbbeknek, és a legtöbbször, amikor átjönnek, hogy találkozzanak a szülőkkel, nem feltétlenül térnek vissza, egyszerűen azért, mert annyira ijesztő.”

Bár egyesek ezt túlzott védelmezésnek vehetik, ez Stallone rendíthetetlen szeretetéből és a lányai boldogsága és biztonsága iránti aggodalmából fakad. Mint minden szülő, ő is a legjobbat akarja nekik, és mindenekelőtt az érzelmi jólétüket helyezi előtérbe. Szellemes ugratásaik és közös nevetésük valóban megmutatja, hogy erős a kötelékük, és hogy képesek elfogadni apjuk szeretetteljes, mégis impozáns jelenlétének vicces oldalát.

Stallone mélyen gyökerező védelmező szeretete talán személyes élményeiből és a nyilvánosság előtti megpróbáltatásaiból fakad. Ezt a rendíthetetlen elkötelezettséget befolyásolhatja gyermeke korai elvesztésének mély hatása is, amely kétségtelenül formálta Stallone szemléletét és fokozta a megmaradt gyermekei iránti felelősségérzetét.

via