Érdekesség Megható

Anya és lánya legyőzte a rákot, és tetoválást csináltattak, hogy emlékezzenek a győzelemre (Fotók)

A rákkal való szembenézés küzdelmei közepette egy megható történet Veronica Quintanilláról és lányáról. Veronica mellrákkal vívott küzdelme során az erő és a szeretet szimbólumaként egyforma tetoválásokat csináltattak a fejükre. Magának a tetoválásnak pedig különleges jelentése van.

Egy texasi anya és lánya egyforma tetoválást csináltatott.

Amikor Veronica Quintanilla másodszor is mellrákos lett, lánya leborotválta a fejét, hogy támogassa őt. Együtt mentek el az összes orvosi rendelésre. Miután Veronica befejezte az utolsó kemoterápiát, lányának, Victoria Vargasnak az az ötlete támadt, hogy készíttessenek egyforma tetoválásokat a kopasz fejükre.

Rózsaszín masnikat tetováltattak a fejbőrükre. Veronica nagyon reméli, hogy nem újul ki a rák és nem veszíti el a haját. A tetoválásokat titokban akarja tartani, ha egyszer visszanő a hajuk.

Veronica Quintanilla megosztotta, hogy a tetoválások különleges jelentőséggel bírnak közte és a lánya között, és azt jelentik, hogy soha többé nem lesznek láthatóak. Mivel kétszer is megtapasztalta a rák miatti kopaszodást, kifejezte elhatározását, hogy soha többé nem akarja ezt átélni.

Szerinte a rák maradandó sebhelyeket hagy kívül és belül, megjelölve a lelket. Ezeket a tetoválásokat gyönyörű szimbólumként választotta, egy olyan jelet, amelyet örökre el akar rejteni.

Victoria Vargas szerint a tetoválások olyanok, mint egy különleges, rejtett kincs – egy egyedi kapcsolat, amelyet édesanyjával oszt meg, és az ellenálló képességük szimbóluma.

Quintanilla, a texasi El Pasóból származó háromgyermekes anyuka a nagyobb „mama masnit” választotta, míg lánya, Victoria Vargas a kisebb „baba masnit”. Elmagyarázta, hogy a tetoválások a mellrák elleni két csatáját és az anya-lánya szeretet mély kötelékét jelképezik. Quintanilla hangsúlyozta, hogy a tetoválások emlékeztetőül szolgálnak lánya erejére és rendíthetetlen támogatására a kihívásokkal teli időkben.

Vargas számára a tetoválások azt jelképezik, hogy bármilyen nehéz is egy helyzet, a megfelelő gondolkodásmód segíthet legyőzni azt. A tetoválásokban a kihívások és a számos orvosi találkozó közepette is látja a jó oldalt.

Veronica Quintanilla úgy fogalmazott, hogy bár a világ nem láthatja a tetoválásokat, ő és a lánya lesznek az egyetlenek, akik tudatában vannak a jelenlétüknek. A tetoválások különleges jelentőséggel bírnak, mivel közös élményt jelentenek számukra. Quintanilla csodálja lánya erejét, és büszke rá az elmúlt egy év során tanúsított támogatásáért és rugalmasságáért.

Micsoda megható tetoválástörténet! Ha érdekel egy másik szívmelengető, tetoválással kapcsolatos történet, mindenképpen olvasd el cikkünket egy apáról, aki 30 órán át tűrte a tetoválással járó fájdalmat, hogy a fia jobban érezze magát az anyajegye miatt.

via