Emberek Érdekesség Megható

Egy apa 30 órányi tetoválási fájdalmat élt át, hogy a fia jobban érezze magát az anyajegyével kapcsolatban (Fotók)

„Mindig büszke volt az anyajegyére, aztán láttam, hogy elkezdte valahogy eltakarni” – lett őszinte egy kanadai apuka. Azzal szerzett örömet fiának, hogy a 8 éves fiú anyajegyének megfelelő tetoválást csináltatott, és közben 30 órás tetoválást vitt végig.

A kisfiú idővel rájött, hogy ő egyedi.

Az Alberta állambeli Stony Plainből származó Derek Prue Sr. észrevette, hogy fia, Derek Jr. tétován veszi le a pólóját az uszodában. Derek Jr.-nak születése óta jelentős anyajegy van a mellkasán. „Azt hiszem, talán egy kicsit feszélyezett volt emiatt. Én is ugyanezt akartam, hogy ne ő legyen az egyetlen” – mondta Derek Sr.

Derek Sr. titokban elment a Juicy Quill tetoválószalonba a 9 kezelésből az elsőre. Azt hitte, hogy ez egyetlen ülés lesz, de idővel körülbelül 30 óra lett belőle. Az első ülés körülbelül 4 óra volt, és nem tudta, hogy mennyit csináltak. Többször kellett zsibbasztani, mert a tetoválás mérete és elhelyezkedése miatt nagyon fájt.

A tetoválás megegyezik a fia mellkasán lévő anyajeggyel. A tetoválóművész, Tony Gibbert elmagyarázta, hogy azon a testrészen, ahová a tetoválás került – a bordák és a mellkas – érzékeny idegek vannak: „Elég fájdalmas”.

De semmilyen fájdalom nem gyengítheti az apa szeretetének erejét.

A fiú nem tudta, mit tett az apja, amíg együtt el nem mentek úszni. A medencénél az apa levette a pólóját, és megmutatta a hozzá illő tetoválást a fiának, akin még mindig rajta volt a pólója. A fiú azt gondolta, hogy ez menő, és levette a pólóját, és kényelmesen játszott a medencében – ahogy az apja remélte.

Az emberek néha kérdezgették a fiút az anyajegyéről, de ő nem bánta, és elmondta, hogy ez csak egy nagy barna jel, ami kiskora óta megvan.

Később az apa és a fia is visszamentek a tetoválóhelyre. A művész, Gibbert láthatta a munkáját, és hallhatta, hogy ez a tetoválás nagy hatással volt idősebb Derek fiának életére, magabiztosabbá tette őt, és segített neki érezni, hogy nincs egyedül az anyajegyével. Megemlítette, hogy a jel most már örökre a része marad.

Egy apa szeretete nem ismer határokat, és a hétköznapi pillanatokat megbecsült emlékké változtatja. Az egyik apa tette, hogy koszosan elment egy meccsre, csak azért, hogy megossza az élményt a fiával, széles körben figyelmet keltett és mindenhol megmelengette a szíveket. Nézd meg a történetüket itt.

via