Érdekesség

Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito újra összeállnak, hogy mindenkit meglepjenek

Barátságok mindenféle formában és méretben léteznek, és a hollywoodi ipar az évek során tanúja volt néhány figyelemre méltó és váratlan köteléknek. Az egyik ilyen rendkívüli barátság Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito barátsága. Ellentétes személyiségük ellenére ez a 2 színész mély és tartós kapcsolatot alakított ki, amely kiállta az idők próbáját.

Barátságuk 1988-ban kezdődött.

Ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük barátságuk eredetét, vissza kell utaznunk 1988-ig, amikor Schwarzenegger és DeVito az Ikrek című sikeres vígjátékban játszottak. A film sikere nemcsak a humorával ragadta magával a közönséget, hanem megalapozta a két színész közötti valódi barátságot is.

A felszínen Schwarzenegger és DeVito nem is különbözhetnének jobban egymástól. Schwarzenegger, aki az élénk személyiségéről ismert, a fizikai erő és a karizma megtestesítője volt. DeVito ezzel szemben egyedülálló bájjal, szellemességgel és a huncut karakterek megformálásához szükséges képességgel rendelkezett. A nyilvánvaló különbségek ellenére a színészet iránti közös szeretetük és a mesterségük iránti elkötelezettségük hozta össze őket.

Sok év után 2015-ben találkoztak először újra a színpadon.

Barátságuk másik jelentős aspektusa a filantrópia iránti közös elkötelezettségük. Schwarzenegger és DeVito is aktívan használta platformjait és erőforrásait, hogy pozitív hatást gyakoroljon a társadalomra.

Néha együtt jelennek meg különböző eseményeken, hogy emlékeztessenek minket arra, hogyan kezdődött 1988-ban az Ikrek című film alatt. 2015-ben újra összeálltak a színpadon Németországban az Arany Kamera-díjátadón.

Ismét megleptek minket.

És most ismét megtörtént. Az „ikerpár” virtuálisan egy szamárral és egy pónival jelent meg meglepetésként a rajongóknak. A színészek mindenkinek megköszönték, és ez nagyon aranyos volt.

„Nagyon büszke vagyok mindannyiótokra, és nem csak én. Lulu és Whiskey és az ikertestvérem, Danny DeVito” – mondta Schwarzenegger. „Mindannyian büszkék vagyunk rátok.”

via