Érdekesség

Khloé Kardashian végre felfedte 9 hónapos kisfia nevét, amit kedvenc személye tiszteletére választott ki

Az egyik dolog, amit a Kardashian család a legjobban csinál, az az, hogy az utódaik nevének bejelentése előtt lázban tart minket. Khloé nem tért el testvérei hagyományaitól, és 9 hónapig tartott, mire a nyilvánosság elé tárta második gyermeke különleges nevét. De megérte várni, hiszen Khloé választása hihetetlenül személyesnek bizonyult, úgyhogy tudjunk meg róla többet.

Eddig annyit tudtunk meg, hogy Khloé úgy döntött, T-vel kezdődő nevet választ a fiának, összhangban elsőszülött lányával, True-val és édesapjukkal, Tristannal. Emellett ez nagyon is összhangban van az ő és testvérei nevével, amelyek mind K-val kezdődnek: Kim, Kourtney, Khloé, Kendall és Kylie. Ráadásul édesanyjuk neve, Kris is K-val kezdődik.

De most már vége a várakozásnak, és végre tudjuk, hogy Khloé és Tristan mi mellett állapodott meg. Egy közeli forrás arról számolt be, hogy fiuk hivatalos neve Tatum Robert Thompson. Különösen a második név keltette fel a figyelmünket, hiszen ez Khloé elhunyt édesapjának, Robert Kardashiannak a neve.

Érdekes, hogy Khloé fiának nevével kapcsolatban volt némi vita a családon belül, talán ezért is tartott ilyen sokáig, hogy nyilvánosságra hozza. A bennfentes szerint: „Volt vita arról, hogy Tatum Robert vagy Robert Tatum legyen-e a neve. Néhányan a családban inkább a Robert felé hajlottak, mert így tiszteleg az apja és a bátyja előtt”.

A forrás így folytatta: „Különösen Kris lelkesedett azért, hogy a babát Robertnek hívják, és Khloét efelé terelgette. Khloénak eltartott egy ideig, mire megállapodott a névben, de végül a Tatum Robert mellett döntött, ami összhangban van Tristan és True T-vel kezdődő nevével”.” Jó Khloénak, hogy ragaszkodik a kívánságaihoz, de mégis gyönyörűen tiszteleg szeretett édesapja előtt.

És ha azt hitted, hogy 9 hónapot várni a gyermeke nevének felfedésére sok volt, csak várj, amíg emlékeztetünk a húgára, Kylie-ra. Jenner 11 teljes hónapig tartotta titokban fia nevét, ráadásul az arcát is tartózkodott megmutatni. De be kell valljuk, a leleplezés megérte a várakozást. Mindannyian rajongunk az izgalmakért, amiket Kardashianék következetesen szállítanak nekünk.

via