Érdekesség

Az 55 éves „Baywatch” sztár elhallgattatja a kritikusokat, akik azt mondták, hogy „túl öreg a bikinihez”

Donna D’Errico, a Baywatch sztárja 55 évesen egy hangzatos daccselekvéssel határozottan elhallgattatta azokat a kritikusokat, akik megpróbálták lekicsinyelni őt, amiért az ő korában bikinit visel. Ez a figyelemre méltó egyéniség szétzúzta az életkori sztereotípiákat azzal, hogy felvállalja autentikus önmagát, és nem hagyja, hogy a társadalom szűk szépségszabványai korlátozzák. Kecsességgel és magabiztossággal mutatta meg a világnak, hogy a kor soha nem szabhatja meg a jogot arra, hogy valaki jól érezze magát a saját bőrében.

A Baywatch színésznője mindig is lenyűgöző volt.

Donna D’Errico, a Baywatch ikonikus színésznője több évtizedes karrierje során mindig is lenyűgöző volt. Lélegzetelállító szépségével a csábítás szimbólumává vált az 1990-es években a sikeres tévésorozatban töltött ideje alatt. Donna Marco karakterét alakította, kitörölhetetlen nyomot hagyva a rajongók szívében világszerte.

D’Errico 55 évesen is fiatalos arccal rendelkezik.

D’Errico 55 évesen is kortalan szépségével továbbra is meghökkenti a közönséget, ezért a színésznő úgy döntött, hogy elárulja titkait. Bár a vegánsághoz vezető útja kezdetben az állatok iránti szeretetéből fakadt, útközben nem várt mellékhatásokra bukkant. A színésznő tisztább bőrrel, jobb emésztéssel és jobb alvással ismerte el a pozitív előnyöket. Hangsúlyozta azonban, hogy motivációja továbbra is az együttérzésben gyökerezik: „Az állatokért teszem”.

D’Errico számára a legjobb megjelenés egy személyes törekvés, amelyet inkább az öngondoskodás, mint a külső megerősítés vezérel. Határozottan kijelentette: „Szeretem a legjobb formámat hozni, és ezt magamért teszem. Nem azért csinálom, hogy más nőkhöz hasonlítsanak, vagy hogy bókoljanak nekem”. Tisztában van azzal, hogy a nők gyakran szembesülnek az életkorral kapcsolatos megjegyzésekkel, és felhívta a figyelmet az igazságtalan vizsgálatra, azt javasolva, hogy az embereknek egyszerűen a kor minősítése nélkül kellene elismerniük a szépséget.

Ami ragyogó külsejének megőrzését illeti, D’Errico tudatosan változtatott bőrápolási rutinján. Visszagondolva korábbi napimádó szokásaira, bevallotta, hogy a napozást babaolajjal végezte. Azóta azonban felhagyott ezzel a gyakorlattal, és inkább egész évben naptejjel védi a bőrét, és kerüli a túlzott napozást.

Az online trollok szerint túl idős ahhoz, hogy bikinit viseljen.

Annak ellenére, hogy szembesülnie kell az online trollokkal, akik szégyenletesesen azt állítják, hogy „túl öreg” a bikiniviseléshez, Donna D’Errico bátran válaszol és elutasítja az ilyen kritikákat. Válaszul a visszatetszésekre, amelyeket azért kapott, mert július 4-én egy videót posztolt magáról piros-fehér-kék bikiniben, megosztotta gondolatait a témával kapcsolatban. Nem hagyta magát elriasztani, és szembeszállt a negatív megjegyzésekkel, kifejezve: „‘Hadd mondjak valamit, ami talán meglepő lesz. Valójában szó szerint azt viselek és csinálok, amit csak akarok.'”

Ahogy a nők öregszenek, a társadalom gyakran úgy véli, hogy joguk van megjegyzést tenni a külsejükre, és megszabni, hogy milyen ruhát viseljenek. Ez a feltételezés azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól. Olyan nők, mint Donna D’Errico és az 57 éves modell, Paulina Porizkova, többek között az iparágban, már ki voltak téve az ageista megjegyzéseknek pusztán azért, mert úgy döntöttek, hogy bikinit viselnek az online jelenlétükben.

via