Érdekesség

„Elborzadnál” – Victoria Beckham bevallotta, hogy férje még sosem látta szemöldök nélkül

Victoria Beckham meglepő kijelentést tett az Instagramon. A 49 éves divattervező egy sminkbemutató videót osztott meg rajongóival, amelyben megmutatja, hogyan tölti ki a szemöldökét. A videó elején tett egy olyan kijelentést, ami mindenki figyelmét felkeltette. Bátran kijelentette, hogy férje, David Beckham, akivel 24 éve él boldog házasságban, még sosem látta őt tökéletesen megrajzolt szemöldöke nélkül.

Kerüli, hogy megmutassa csupasz szemöldökét.

Victoria Beckham a videóban hangsúlyozta, hogy szemöldöke teljesen sminkmentes. Magabiztosan kijelentette, hogy ez volt a legelső alkalom, amikor bárki szemtanúja lehetett természetes, érintetlen szemöldökének: „Ez az első alkalom, hogy valaki szemöldök nélkül láthatott engem. Még a saját férjem sem lát soha szemöldök nélkül”.

Megbánta, hogy túlszedte a szemöldökét.

Victoria bevallja, hogy öntudatos a szemöldöke miatt. Az évekig tartó túlszedés után vékony, ritkás szőrszálak maradtak. Á, a jó öreg 90-es évek, amikor a vékony szemöldök volt a divat. Victoria követte ezt a trendet, és túl gyakran szedte a szemöldökét, hogy elérje a kívánt megjelenést. „Az évek során a szemöldökömet annyira túlszedtem, hogy ha enélkül látnál, elborzadnál.”

Állandóan javítgatja a szemöldökét.

Miközben sminkeli magát, a kezdéskor elárulja: „Szeretném, ha látnátok, hogy valójában mennyire hiányos a szemöldököm, annyi hiányzó szőrszálam van. Jelenleg semmi sincs ezen a szemöldökömön, de láthatjátok, mennyire ki kell töltenem és kiegyenlítenem”.

Most már vállalja a külsejét.

Victoria őszintén beszél az önbecsüléséről: „Jól érzem magam azzal, aki vagyok, elfogadom, ahogy kinézek. Szakmailag és emberileg is úgy érzem, hogy 49 évesen igazán teljes vagyok. Megfontolom, hogyan sminkelem magam”.

Azt is hangsúlyozza, hogy nem szeretne újra 25 éves lenni: „Én az a fajta fiatal nő voltam, aki belenézett a tükörbe, és azt látta, hogy min kellene javítani, nem pedig azt, hogy mi az, ami valójában jól néz ki”. Majd emlékeztetett: „Nem arról van szó, hogy bármit is megváltoztassunk, csak arról, hogy önmagunk legjobb verzióját nézzük”.

Victoria Beckham nem az egyetlen, aki igyekszik kitörni a társadalmi elvárásokból és a szépségszabványokból. Lady Gaga úgy döntött, hogy merész döntést hoz, és farmerben, tornacipőben és teljesen smink nélkül jelent meg az Oscar-gálán.

via