Érdekesség

Az 57 éves Salma Hayek sok smink nélküli szelfit oszt meg, és az emberek elárasztják kommentekkel

Sosem edz, mégis elképesztően jól néz ki a bikinis fotóin. Reggelente nem mos arcot és nem használ hámlasztót, mégis nehéz elhinni, hogy a híres színésznő, Salma Hayek most lett 57 éves. Amikor egy újabb smink nélküli szelfit posztolt Instagram-fiókjára, követői nem győzték kommentekkel elhalmozni.

Gyakran posztol smink nélküli fotókat.

Míg sok híresség retusálja a fotóit a hibátlan megjelenés érdekében, addig Hayek számos smink nélküli szelfit oszt meg Instagram-fiókján. Soha nem vetette alá magát botoxnak, és fiatalos megjelenését a kedvező genetikának és az aprólékos bőrápolásnak tulajdonítja. „A nagymamám tanított meg arra, hogyan ápoljam a bőrömet már egészen fiatal koromtól kezdve. Nincs botox, nincs hámlasztás, nincs töltőanyag” – osztotta meg.

Követői csodálják az őszinteségét.

Hayek sok Instagram-követője csodálja, hogy természetes fotókat posztol magáról. Úgy döntött, hogy nem festi be ősz haját, és nemrég elárulta, milyen egyszerű trükkel rejti el az ezüstös szálakat. Tréfásan azt írta: „Íme egy tipp, amivel festés nélkül elfedheted a fehér hajad… Ne viseld a szemüveged a hajadon!” A kommentszekció tele volt bókokkal. „Gyönyörű! Mutasd meg azokat a csíkokat” – írta az egyik követő. „Azok a platinaszőke szálak, amiket utálsz, isteni bölcsességed bizonyítékai” – tette hozzá egy másik felhasználó.

Nem mossa túl gyakran az arcát.

A színésznő úgy gondolja, hogy a bőrnek szüksége van a természetes olajokra ahhoz, hogy hosszabb ideig ragyogó és ránctalan maradjon. „A nagymamám tanított meg arra, hogy reggel soha ne mossam meg az arcomat. Ami éjszaka történik, az az, hogy a bőröd minden olyan olajat termel, amire a bőrödnek szüksége van ahhoz, hogy fiatalosan nézzen ki. Regenerálódik. Szóval, mosd meg a bőrödet igazán nagyszerűen este, de ne mosd le a kemény munkát a bőrödről reggel” – mondta.

Nagyon ügyel arra, hogy ne hámlassza túl a bőrét.

A színésznő szerint a túl gyakori hámlasztás hosszú távon több kárt okozhat, mint hasznot. „A sok hámlasztástól rövid távon lehet, hogy jól nézel ki, de szerintem hosszú távon nem. Sok olyan nőt látok L.A.-ben, akik olyan sokat hámlasztottak, hogy fényesnek tűnnek” – osztotta meg.

Salma Hayek nagyon nyíltan mutogatja csodálatos testét. Rendszeresen sok fürdőruhás képet posztol magáról a közösségi oldalain. Bevallása szerint nem sokat sportol, mert naponta több mint 16 órát dolgozik, de személyi edzője megtanította neki, hogyan tartsa tónusosan a testét anélkül, hogy edzőterembe járna.

via