Érdekesség

„Csak valaki nagyon különleges érdemli ezt meg”, Egy 55 éves nagymama megmagyarázta, miért nem randizik aktívan

Ismerd meg Ninette-et – egy inspiráló 55 éves kanadai nagymamát. Az erőemelés erejét használta fel, hogy győzedelmeskedjen egy szívszorító váláson. Ebben a cikkben nemcsak Sarah kivételes erőemelői képességeiről mesélünk, hanem érdekes randizási múltjáról és az egyetlen randizási szabályról is, amelyet megfogadott, hogy soha nem szeg meg.

A 24 éves házassága hirtelen ért véget.

Ninette Longsworth rugalmas és határozott nő, akit háromgyermekes, odaadó édesanyaként ismernek szerettei. Az ő világa még 2018-ban tört össze, amikor a házassága váratlanul véget ért, és teljesen összetört, alig egy nappal azután, hogy megünnepelte 24. házassági évfordulóját.

„Szingliként találtam magam. Éppen a 24. házassági évfordulónkat ünnepeltük, de egy nappal később mindennek vége lett” – magyarázta.

„A középiskolában találkoztunk, és akkor kezdtünk el randizni, amikor még csak 19 éves voltam. Ez egy hullámvasút volt; hullámvölgyek és sok megpróbáltatás, ami a fiatal szülőséggel együtt járt” – tette hozzá Ninette.

A fitnesz segített Ninette-nek legyőzni a szívfájdalmat.

Hogy segítsen megbirkózni a szívfájdalommal, a fitneszhez, mint terápiához fordult. Bár mindig is aktív volt, most először lépett bele a súlyemelés világába. Az elhivatottság és a fegyelem lett a vezérlő ereje.

Most, 55 évesen Ninette olyan erő, amellyel számolni kell. Heti öt-hat alkalommal edz, és bátran nekifeszül a súlyoknak. Meglepő erejével minden várakozást felülmúlva könnyedén emel fel elképesztő 90 kilót.

Ninette kemény munkája és elszántsága nem maradt észrevétlen, hiszen több erőemelői rekordot is elért Kanadában, és ezzel megerősítette helyét, mint igazi úttörő az erősportok világában. „Most már versenyképes erőemelő vagyok, kanadai rekordokat tartok a korosztályomban és a súlycsoportomban” – osztotta meg.

Reménytelenül romantikus.

Annak ellenére, hogy meg kellett küzdenie a szívfájdalmakkal és az évekig tartó szingliség kihívásaival, Ninette továbbra is reménykedik és elkötelezett híve az igaz szerelemnek. Olyan szerelemre vágyik, mint amilyet a Szerelmünk lapjai című filmekben ábrázolnak, egy olyan szerelemre, amely túllép az időn és a körülményeken. Saját szavaival élve: „De én keresem az ‘igaz szerelmet’. A Szerelmünk lapjai típusú szerelmet. Hiszek a sorsban, és akit nekem szántak, az majd rám talál”.

„Várni fogok arra, aki igazán megérdemli a fényemet, és bátorítani fogom, hogy fényesen ragyogjon” – mondta a nagymama. „Addig is a legjobb életemet élem. Szabad vagyok, azt teszek, amit akarok. Gondoskodom róla, hogy fizikailag, érzelmileg és szellemileg is vigyázzak magamra, és minden napba beleteszem a nevetést.”

Van egy szigorú randizási szabálya, amit soha nem szegne meg.

Ninette mélyen hisz a szerelem erejében, mint energiacserében, és úgy véli, hogy a szeretet olyan értékes dolog, amelyet csakis rendkívüli emberrel szabad megosztani. „Csak valaki nagyon különleges érdemli meg” – hangsúlyozza rendíthetetlen meggyőződéssel.

Annak ellenére, hogy vágyik egy tartalmas kapcsolatra, nagyon komolyan veszi a szívügyeket, és nem randizik véletlenszerűen. „Nagyon komolyan veszem a kapcsolatokat, és tartósan játszom, ezért nem randizom aktívan” – erősíti meg.

Ninette számára a szerelem nem játék, és a kötelezettségeket komolyan kell venni, ezért szigorú kritériumokat állít fel a potenciális partnerekkel szemben. „Soha nem randiznék senkivel, aki fele annyi idős, mint én, ami 27 év körüli” – állítja határozottan.

„Az én szabályom az, hogy senki sem lehet fiatalabb a fiamnál, aki idén lesz 35 éves”. Ninette elkötelezettsége, hogy megtalálja az igazi és tartós szerelmet, rendíthetetlen, és a megfelelő személy kétségtelenül eljön majd, hogy osztozzon az útjában.

via