Érdekesség

Az, ahogyan vendégségben ülsz, sokat elmondhat a személyiségedről

Minden ember más. És a pszichológusok folyton emlékeztetnek minket erre a tényre. A mai teszt sokat elárul majd rólad annak alapján, ahogyan ülsz, amikor vendég vagy valaki más otthonában. Ne vedd túl komolyan ezt a tesztet, csak szórakozásból csináld meg.

Lehetőséget kínálunk arra, hogy valami újat tudj meg magadról – csak válaszd ki azt a pozíciót, ahogyan általában leülsz.

Az, ahogyan más otthonában ülsz, sokat elmondhat a személyiségedről

1. Szunnyadó kalandor

Elegáns, ugyanakkor nagyon nyitott ember vagy. De nem szabad mást innod, csak teát vagy kávét, különben ugyanilyen pózba kerülhetsz, de a csilláron.

2. Verbális mániákus

Érzelmes ember vagy. Szereted az életet, ezért szeretnek mások is körülötted lenni. Nehéz lehet számodra abbahagyni a beszédet. Emiatt mindig több ételt szolgálnak fel neked, hogy akár csak egy kis ideig is élvezhessék a csendet.

3. A Zen ember

Csak nagyon egészséges ételeket eszel, és szinte olyan vagy, mint egy jógi. Még akkor is, ha most nem vagy az, hamarosan az leszel.

4. A plüss állatok földjének tulajdonosa

Dominálsz és van hatalmad. Leginkább a plüss játékok fölött.

5. Az igazi örökmozgó

Szokatlan ember vagy. Olyan szokatlan, hogy sok embert sokkol a viselkedésed. Mindig karcsú vagy, mert ebben a pózban nehéz enni.

6. A buli közepe

Nagyon társasági ember vagy. Szereted a hosszú beszélgetéseket. Ezért szeretsz más embereket meglátogatni és ott tartózkodni… Egy vagy két hónapig.

7. A komfortzónás személy

Egy introvertált ember vagy, aki kissé kínosan érzi magát nagy társaságban. Lefagysz ha ilyen stressz ér. De enni azért még tudsz.

8. Virtuális csaló

Imádod az ármánykodást, a hátba szúrást és a hatalmat. Végre meglátogatsz valakit, mert véget ért a kedvenc sorozatod, és visszatértél a való életbe.

9. Szökőkút ember

Nagyon kommunikatív vagy, és szeretsz más embereket meglátogatni, mert mindenképpen el kell mondanod az embereknek, hogy mit érzel. De mivel nehéz megállítani, amikor beszélni kezdesz, a vendéglátóidnak szélsőséges módszerekhez kell folyamodnia.

10. Reménytelen igazmondó

Nem látogatsz meg embereket. Önellátó, független ember vagy, aki igazat szokott mondani az embereknek, a tetején sok szarkazmussal.

Mit gondolsz erről a tesztről? Felismerted magadat ezen leírások bármelyikében?