Emberek Érdekesség

„Most már 107 éves koromig kell élnem” – Cameron Diaz megosztotta, mit jelent 47 évesen anyává válni

A boldogság egyre nagyobb lesz a szülés utáni időszakban az idősebb anyák körében, míg a fiatalabb anyák esetében a hatás nagyon rövid ideig tart, állítják a tanulmányok. A késői anyaságnak vannak lenyűgöző előnyei, és Cameron Diaz ideális példa erre. Története megváltoztathatja azok véleményét, akiknek kétségei voltak a 40 év utáni teherbeeséssel kapcsolatban.

Mi szeretjük a csodákat, és szeretnénk megosztani ezt a csodálatos történetet, amely a híres színésznővel, Cameron Diazzal történt.

Hosszú volt az út az anyaságig, de megtörtént a csoda.

2019 decemberében Cameron Diaz és férje, Benji Madden életükben először szülőkké váltak. Ez a hír felrobbantotta az internetet, és népszerű beszélgetési témává vált a késői anyaság kapcsán. Diaz új reményt adott azoknak a nőknek, akik fel akarták adni a babáért való küzdelmet.

Bár a színésznő megpróbálja megőrizni magánéletét, hozzá közel állók elárulták, hogy a pár évekig próbálkozott, mielőtt végre megszületett lányuk, Raddix. “Annyi mindenen keresztülmentek, mire eljutottak idáig” – mondta egy forrás.

„Boldog új évet kíván a Maddens család! Annyira boldogok, áldottak és hálásak vagyunk, hogy az új évtizedet azzal kezdhetjük, hogy bejelenthetjük első kislányunk, Raddix Madden születését. Azonnal elrabolta a szívünket és teljessé tette a családunkat. Viszont annak ellenére, hogy örömtől csordulva osztjuk meg ezt a hírt, nagyon szeretnénk megóvni a kicsink privát szféráját. Ezért nem osztunk meg róla képeket, vagy egyéb más részletet, csupán annyit, hogy valóban nagyon édes.
Családunk sok szeretetet, és minden jót kíván nektek az új évre és az új évtizedre!
Szeretettel,
Cameron és Benj”

Diaz elmondja, hogy élete több mint felét a nyilvánosság előtt élte, és most úgy érzi, itt az idő, hogy „időt szakítsak magamra, újjászervezzem az életem, és eldöntsem, hogyan akarok visszatérni a világba”. Boldog és hálás, hogy az új évtizedet egy gyermekkel kezdheti. És az egyik fő célja a kicsi védelme.

A telefonján már nincsenek kutyaképek.

Jimmy Fallonnak adott interjújában Diaz bevallotta, hogy a lányával töltött idő a mennyország valódi formája. És hiszünk neki, mert olyan frissnek és békésnek tűnik. Diaz próbál minden egyes pillanatot kiélvezni, mert, ahogy mondja „minden egyes nap fejlődik, és új határok vannak, és ma már nem ugyanaz a baba, mint tegnap volt”.

Elmondta azt is, hogy ilyen dolgok soha nem történtek még vele és Benjivel: “Olyan örömteli, hogy láthatjuk ezt a fejlődést, növekedést, és részesei lehetünk ennek az egésznek, és segíthetünk neki abban, hogy önmaga legyen, és ez egyszerűen csodálatos.”

Diaz saját magán viccelődve azt is megemlítette, hogy a telefonja már nem a kutyáiról készült képekkel (4 is van neki) van tele. Mostmár a pár folyamatosan a „Baby Shark” és az „Elmo’s Song”-ot hallgatja, és az egész család szereti. Diaz ma már büszke anyuka, aki szereti látni, amikor a lánya határtalan szeretettel néz apukájára.

Még mindig van rajta nyomás, hogy 47 évesen lett anya.

Naomi Campbellnek adott interjúban Diaz megosztotta, hogyan szerette megtalálni az egyensúlyt az életben. Elfogadja, hogy sok ember másképp válik szülővé, és azt mondta: „Összeházasodnak, és fiatalon családot alapítanak. Én ezt az életem második felében csinálom.” És szereti megtartani a magánéletét. De mégis van némi nyomás, még késői anyaságban is. Diaz ironikusan azt mondta: “Most már kb. 107 éves koromig kell élnem. Szóval semmi nyomás!”

Ennek ellenére Diaz teljesen biztos abban, hogy ez életének legboldogabb időszaka. Még az utazások és a munka során szerzett korábbi élményeit sem lehet összehasonlítani ezzel az új fázissal. “Ha fiatal korodban alapítasz családot, akkor az olyan, mint bármi mást csinálni, amit a fiatalok szoktak. Amikor velem egyidős vagy, és úgy döntesz, hogy megcsinálod, ez egy igazi megalapozott döntés. Igazán keményen meg kell dolgozni érte.”

Az interjú során Campbell észrevette, hogy Diaz manapság szebbnek és boldogabbnak tűnik, mint korábban, és végre sikerült elérni az egyensúlyt az életében.

Véleményed szerint mik a késői anyaság legfőbb előnyei? Mi a legjobb életkor a gyermekvállalásra? Kérjük, oszd meg velünk gondolataidat!