Érdekesség Megható

Bindi Irwin szeretettel tiszteleg néhai édesapja, Steve előtt a 61. születésnapján

Steve Irwin 2006-ban bekövetkezett halála nagy megrázkódtatás volt rajongói számára, és hiánya még mindig frissen él a szívünkben. Szerencsénkre Irwin örökségét kedves gyermekei, Bindi és Robert viszik tovább. Nehéz elhinni, de Steve idén lett volna 61 éves. Lánya pedig nem hagyta, hogy ez a keserédes nap anélkül múljon el, hogy a lehető legjobb módon ne emlékezne meg drága édesapjáról.

Bindi az Instagramon ismét kiemelte, hogy Steve hogyan formálta az életét és a személyiségét, még az eltelt évek alatt is, mióta elment: „Boldog születésnapot, apa! Köszönöm, hogy minden faj iránt szeretetet ébresztettél bennem, a bátorságot, hogy kövessem a szívemet, és az elszántságot, hogy változtassunk a világon a vadon élő állatok és a vadon érdekében.”

Majd folytatta, hogy emlékeztessen minket arra, mekkora hatással voltak Irwin dokumentumfilmjei a világra: „Az örökséged tovább él, és a világ örökre megváltozott a természetvédelem iránti elkötelezettséged miatt”. Bindi úgy fejezte be a méltatását, hogy könnybe lábadt a szemünk: „Anya, Robert és én nagyon szeretünk és hiányzol”.

Irwin gyermekei fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a világ soha ne felejtse el környezetvédelmi munkásságát, valamint meleg szívét. Bindi és Robert az Ausztrál Állatkert – Steve Irwin Öröksége című tévéműsor főszereplői az édesanyjukkal együtt. A műsor dokumentálja, hogyan dolgozik a család az ausztrál állatkertben, és hogyan gondoskodik a különböző állatokról, ahogyan mindannyian láttuk Steve-et.

Bindi egyébként nem először emlékezik meg édesen az apukájáról. 2020-ban ugyanabban az ausztrál állatkertben ment férjhez Chandler Powellhez, ahol a család dolgozik. Bindi elárulta, hogy a helyszín extra fontos volt számára: „A legfontosabb dolog, hogy itt, az Australia Zoo-ban házasodtunk össze, mert itt érzem magam a legközelebb apához”.

via