Érdekesség Film

Reese Witherspoon bevallotta, hogy Jennifer Coolidge nélkül nem fogja megcsinálni a „Doktor Szöszi 3”-at

Reese Witherspoon több mint 40 filmben szerepelt több évtizedes karrierje során, de a 2001-es Doktor Szöszi még mindig az egyik legikonikusabb és legkedveltebb alkotása. A filmnek folytatása is született, a Doktor Szöszi 2, sőt, még egy viszonylag ismeretlen spin-off is. Az emberek azonban még mindig vágynak a folytatásra, és a színésznő vár arra, hogy visszatérjen Elle Woods szerepébe. Ehhez azonban egy feltételnek kell teljesülnie.

Witherspoon feltétel nélküli támogatást mutat a kollégája iránt.

Az amerikai színésznő egy interjúban beszélt a Doktor Szöszi-filmsorozat harmadik részéről, amelynek készülődését maga Witherspoon erősítette meg egy mára már törölt Instagram-posztban. Megemlítette azt is, mennyire kulcsfontosságú számára, hogy Jennifer Coolidge is részt vegyen a projektben. „Nincs Doktor Szöszi 3 Jennifer Coolidge nélkül” – nyilatkozta Witherspoon a társáról, aki a franchise első két filmjében Paulette Bonafonté manikűrösnőt alakította.

Witherspoon arra is szakított időt, hogy Coolidge újdonsült sikeréről áradozzon. „Odáig vagyok Jennifer Coolidge miatt” – mondta. „Megérdemel minden egyes virágot, amit most kap. Ő egyike azoknak az embereknek, akik természetükből fakadóan tehetségesek és viccesek, és akikről egyszerűen le rí, hogy az emberek szeretik őt, mert feláll, és mindenki azt mondja: ‘Imádom őt’, de olyan sok jó munkát végzett már olyan régóta a szakmánkban, hogy nagyon jó látni, hogy megkapja ezt a hihetetlen pillanatot.”

Jennifer Coolidge izgatottan várja a Doktor Szöszi 3. részét.

Coolidge, aki jelenleg a sikerhullámot lovagolja meg, miután széleskörű kritikai elismerést kapott Tanya McQuoid szerepéért A Fehér Lótusz című sorozatban (Golden Globe-ot nyert az alakításáért), már alig várja, hogy csatlakozzon a Doktor Szöszi 3 szereplőgárdájához. A 61 éves színésznő azonban még nem kapott hivatalos felkérést, hogy részt vegyen a projektben.

„Nem tudok semmit, vagyis nem tudom, hogy meg akartak-e lepni, vagy ilyesmi, mert sokat hallok róla” – vallotta be egy interjúban. „Azt hallottam, hogy Mindynek [Kaling] a következő körre is van egy elképesztő változata, de még nem láttam. Még nem kaptam felkérést”.

Ennek ellenére Mindy Kaling, az Office sztárja és a Doktor Szöszi 3 írója egyértelművé tette, hogy Coolidge karaktere már bekerült az új forgatókönyvbe, és a színésznő „1000 százalékban” visszatér a következő részhez.

via