Érdekesség

Blake Lively a negyedik babájával várandós, és a legédesebb módon hozta nyilvánosságra a hírt

Ryan Reynolds és Blake Lively idén ünnepelték 10. házassági évfordulójukat, és ismét bővítik családjukat. Legutóbb Taylor Swift volt az, aki bejelentette harmadik lányuk nevét, de ezúttal a pár új módját találta meg a hír felfedésének.

Ez a hollywoodi pár mindig is felkeltette a figyelmünket, és most alig várjuk, hogy megosszuk az örömhírt szeretett olvasóinkkal!

Már három gyermek szülei.

Embed from Getty Images

Lively és Reynolds még 2011-ben kezdtek randizni, egy évvel később pedig össze is kötötték az életüket. Már három lány, James, Inez és Betty szülei. Ryan Reynolds még decemberben beszélt arról, mennyire fontos, hogy időt töltsön a gyerekeivel, és bevallotta, hogy ez nagy szerepet játszott abban, hogy úgy döntött, szünetet tart a színészkedéssel.

Blake Lively nem szégyellte büszkén mutogatni a pocakját.

Embed from Getty Images

Miközben részt vett a Forbes Power Women’s Summit-on, Lively elegánsan bejelentette, hogy párjával negyedik gyermeküket várják. Egy flitteres, hosszú ujjú miniruhában pózolt, amely megmutatta az örömteli hírt!

Az imádnivaló pár már korábban is nyíltan beszélt arról, hogy nagy családot szeretnének.

„Mindig is nagy családot akartam. Ó, 30at [gyereket] szeretnék, ha lehetne” – mondta Blake Lively egy interjúban, amelyet még a Ryan Reynoldsszal való titkos esküvője előtt tartott. Úgy tűnik, hogy kétségtelenül jó úton vannak!

A hír körüli öröm ellenére azonban Blake-nek meg kellett küzdenie némi nem kívánt figyelemmel, miután bejelentette terhességét. Pontosabban, a színésznő az Instagramon felhívta magára a „11 srácot, akik az otthonom előtt várakoznak”, utalva a lesifotósokra, akik azt remélték, hogy megpillanthatják a várandós testét.

Te hogyan szóltál mindenkinek a babád érkezéséről? Mi volt a reakciójuk?

via