Érdekesség

Egy művész őrülten valósághű tetoválásokat készít, és az emberek bőrébe vési a becses emlékeket

Mindannyiunknak lehetnek olyan fotók a családi albumunkban, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a világ minden kincsét megérik. Annyira kedvesek a szívünknek, hogy félünk még csak gondolni is arra, hogy elveszítjük őket. A jó hír az, hogy most már mindannyiunknak van módja arra, hogy soha többé ne veszítsünk el egy értékes fotót sem. Egy Quang Phạm nevű tetoválóművész azt javasolja az embereknek, hogy a legkedvesebb emlékeiket közvetlenül a testükön hordozzák egy mélyen realisztikus portré tetoválás formájában.

Nem tudtuk megállni, hogy ne csodáljuk, milyen precizitással és érzelmekkel rendelkeznek ezek a tetoválások. Szeretnénk, ha vetnél egy pillantást ennek a tetoválóművésznek néhány munkájára, és elképzelnéd magad, ahogyan a legközelebbi és legkedvesebb szeretteid fotóját viseled a testeden.

A művész munkái most nagy keresletnek örvendenek.

Quang Phạm egy vietnami tetoválóművész, aki Hanoiban található. Hírneve rohamosan növekszik, és mostanában már különleges vendégként hívják meg tetoválási bemutatókra. A művész hihetetlenül finom és szuper részletgazdag portré-tetoválások készítésében jártas. Phạm színes és fekete-szürke tetoválási stílusban egyaránt dolgozik.

A portré tetoválás elkészítése lelkiismeretes munka.

Amint az emberek személyes történeteikkel fordulnak a művészhez, és egy nagyon értékes feladatot bíznak rá, Quang Phạm mindent nagyon komolyan vesz. Minden részletre odafigyelni, rengeteg időt tölteni a legapróbb árnyalatok megörökítésével és a legélénkebb érzelmek átgondolásával – ez mind egy napi munka. Pham néhány tetoválása akár 10 órát is igénybe vesz, mire elkészül, és csak elképzelni tudjuk, hogy mind a művésznek, mind az ügyfélnek milyen türelmesnek kell lennie a folyamat során.

A művész minden tetoválást nagyon személyesen kezel.

A Facebook-oldalán a tetoválóművész arról nyilatkozik, hogy a szeretet kifejezésének összes módja közül a portré tetoválás a legkülönlegesebb. A művész szeret személyes és érzelmes megjegyzéseket fűzni a munkáiról készült képek mellé. „Az, aki szeret téged, de nem mondja ki. És az, akit szeretsz, de nem mondod ki. Ez a személy csakis egy apa lehet” – mondta a művész egy kommentben a tetoválásról, amelyet ügyfele édesapjáról készített.

A művész rengeteg élettörténetet hallva nem tud nem belemerülni sok család életébe, és ez segít neki abban, hogy emlékezetes remekműveket alkosson ügyfelei bőrén.

Gondoltál már arra, hogy egy számodra kedves személyről tetoválást készíttess? Ki lenne az? Jelöld meg őket a kommentszekcióban, hogy emlékeztesd őket arra, mennyire szereted őket.

via