Érdekesség

Carmen Electra elárulta, mit tesz azért, hogy 31 évesnek nézzen ki 51 évesen

Carmen Electra, az ikonikus modell, színésznő és tévés személyiség 51 éves lett, és minden várakozással dacolva ugyanolyan fiatalosan és élénken néz ki, mint valaha. Markáns vonásaival és jellegzetes külsejével évtizedek óta ismert név, és nem csoda, hogy miért. Az idő múlása ellenére lenyűgöző alakja és ragyogó bőre továbbra is felkelti a figyelmet, rajongói pedig nem tudnak betelni korát meghazudtoló külsejével.

Évek óta ragaszkodik ugyanazokhoz a termékekhez.

A bőrödnek megfelelő bőrápoló termékek felfedezése ijesztő feladat lehet, de ha egyszer megtalálod a tökéleteset, nehéz ellenállni annak, hogy következetesen használd őket. A Kihevered, haver! színésznője elárulta, hogy évek óta ugyanazt a szépségápolási rutint követi.

„20 éve ugyanazt a bőrápolót használom, és mindig a hidratáló sminkeltávolításra, a hialuronsavas szérumra és egy mélyhidratáló arckrémre összpontosítottam, amely tele van minőségi, alapvető összetevőkkel. Számomra ez tényleg egy olyan rutin következetességéről szól, amely valóban bevált nekem, hogy a bőröm egészséges, műtétmentes és ragyogó maradjon” – osztotta meg.

Szigorú szépségápolási rutinja van.

A napi bőrápolási rutin kialakítása elengedhetetlen az optimális eredmények eléréséhez. Electra híres ragyogó, egészségesen kinéző bőréről, és ezt annak tulajdonítja, hogy rendíthetetlenül elkötelezett a következetes szépségápolási rutin betartása mellett. „Az én esetemben teljesen mentes vagyok a műtétektől, és azt mondanám, hogy ez [a fiatalos megjelenésem] a bőrápolási rutinom fegyelmezettségének köszönhető” – mondta.

A napját sok vízzel kezdi.

Ha odafigyelsz a hidratáltsági szintedre, az megváltoztathatja a bőröd megjelenését és egészségét. Electra ragyogó bőrét a napi vízbevitelének köszönheti.

„Szabályként bevezettem, hogy két üveg vizet kell meginnom, mielőtt elkezdem a napomat. Elkezdtem vizet inni, és egyik napról a másikra változást vettem észre a testemen. Most már könnyebb megtartanom a súlyomat, míg korábban ez inkább küzdelem volt. A bőröm is teljesen más, mert nem szárad ki annyira. A víz megváltoztatta az életemet” – vallotta be.

Nem iszik kávét.

Ha kávérajongó vagy, érdemes kétszer is átgondolnod a napi koffeinbeviteledet. Bár egy csésze gőzölgő kávé tökéletes felüdülés reggelente, túl gyakori fogyasztása idővel száraz bőrhöz és korai ráncokhoz vezethet.

Electra szerint a koffeinről való teljes lemondás volt az egyik legjobb döntés, amellyel megőrizte bőre fiatalos megjelenését és dússágát. „Igyekszem távol tartani magam az olyan dolgoktól, amelyek károsítják a bőrt, mint a koffein” – mondta. „Többé nem fogyasztok koffeint” – tette hozzá.

via