Emberek Érdekesség

Selena Gomez őszinte lesz és beszél Justin Bieberről

Rengeteg pletyka keringett Selena Gomezről és Justin Bieberről. Hosszú kapcsolatuk volt 2010 és 2018 között, és a szakításuk nem volt egyszerű. Selena mentálisan küzdött. Végül nemrég megosztotta gondolatait a Selena Gomez: My Mind & Me című dokumentumfilmjében.

A történet 2009-ben kezdődött.

Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata évek óta téma. Először 2009-ben találkoztak, amikor még tinédzserek voltak. Hamar összebarátkoztak, majd nem sokkal később randizni kezdtek.

Akkoriban Justin még csak kezdett hírnevet szerezni popénekesként, Selena pedig már ismert színésznő volt a Disney Channelen. A menedzsereik mutatták be őket egymásnak egy rádióállomáson tartott találkozás és üdvözlés során.

Kapcsolatukat eleinte titokban tartották, de a pletykák elkezdtek terjedni, amikor együtt látták őket a nyilvánosság előtt. Végül 2011 elején erősítették meg kapcsolatukat, amikor egy rendezvényen kézen fogva látták őket.

Selena kész megnyílni a múltjáról.

A következő években Selena és Justin kapcsolata sok hullámvölgyön ment keresztül. Többször szakítottak, majd újra összejöttek, és gyakran kerültek a címlapokra nyilvános szeretetnyilvánításaikkal. Bár a kapcsolatuk véget ért, Selena és Justin mindig is minden idők egyik legikonikusabb celebpárjaként maradnak emlékezetesek.

Nemrég Selena bevallotta, hogy „úgy érezte, kísérti egy korábbi kapcsolat”, és egyikük sem akarta elengedni. Lélektanilag nehéz volt, de aztán egy idő után egyszerűen továbblépett: „Már nem féltem többé”.

Selenának el kellett fogadnia, hogy a lehető legnagyobb szívfájdalmon ment keresztül, és ez nem meglepő, hiszen tizenévesen találkoztak, és mindkettejüknek ez volt az első nagy szerelem: „Azt hiszem, ennek meg kellett történnie. És végül ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem”.
Abban a pillanatban, amikor minden a múlté lett, megkönnyebbülést érzett.

Selenáról, Justinról és feleségéről, Hailey-ről még mindig sok a találgatás.

Bár a drámának már vége, még mindig sok spekuláció kering arról, hogy Hailey Bieber és Selena Gomez marakodnak egymással. Nemrég Gomez bejelentette, hogy szünetet tart a közösségi médiától: „Nagyon boldog vagyok, annyira áldott vagyok. A legjobb barátaim és a legjobb rajongóim vannak az egész világon, és egyszerűen nem is lehetnék boldogabb. Egy pillanatra visszavonulok a közösségi médiától, mert ez már egy kicsit butaság, és 30 éves vagyok. Túl öreg vagyok ehhez.”

Gomez törölte a TikTok-fiókját, de az Instagramja továbbra is aktív. Sőt, az emberek úgy döntöttek, hogy támogatják őt, és most ő az első nő, akinek 400 millió követője van.

via