Emberek Érdekesség

Cher és barátja szakítottak, és egy fontos részlet derült ki a kapcsolatukról

40 év korkülönbségük ellenére Cher és Alexander ‘AE’ Edwards zenei vezető úgy tűnt, hogy a mennyországban teremtett pár, és az énekesnő még azt is megjegyezte, hogy „a szerelem nem ismeri a matematikát”. Úgy tűnik azonban, hogy szenvedélyes történetüknek sajnos vége szakadt 6 hónapnyi randizás után.

A meglepő hír

A TMZ szerint a 76 éves ikon és barátja szakítottak, bár egyelőre nem tudni, ki kezdeményezte a szakítást. A hír pedig még nagyobb sokként jött, tekintve, hogy Cher egy hatalmas gyémántgyűrűt viselt, amit Edwards adott neki, és ez lángra lobbantotta a pletykákat, miszerint a pár eljegyezte egymást.

Soha nem voltak jegyesek.

A források azonban most azt állítják, hogy a pár valójában sosem volt eljegyezve. Csak úgy döntöttek, hogy ”rájátszanak a spekulációkra, hogy ez egy eljegyzési gyűrű volt”.

A hírt egyelőre nem erősítette meg Cher, aki március óta nem volt aktív a közösségi média felületein.

Erőteljes volt köztük a kémia.

Cher 2022 szeptemberében, a párizsi divathéten ismerkedett meg Alexanderrel, és kevesebb mint 2 hónappal később fotózták le őket először együtt, mint egy párt.

Az énekesnő egyértelműen odavolt akkori barátjáért, akit úgy jellemzett, mint „kedves, okos, vicces…”, hozzátéve, hogy úgy csókolóztak, „mint a tinédzserek”.

A fiatalabb férfiakkal jobban kijön.

Cher sosem titkolta, hogy érdeklődik a fiatalabb férfiakkal való randizás iránt, és korábban több olyan szívtipróval is kapcsolatba hozták, akik több mint egy évtizeddel fiatalabbak nála. Megjegyezte: „Ha nem találkoztam volna fiatalabb férfiakkal az életemben, soha nem randiztam volna, mert az idősebb férfiak egyszerűen nem kedvelnek annyira.”

38 évesen randizott Tom Cruise-zal, aki akkor 23 éves volt. Volt egy románca a Bon Joviból ismert Richie Samborával is, aki 13 évvel fiatalabb nála.

via