Érdekesség

Chris Hemsworth és Elsa Pataky szerelmi története bebizonyítja, hogy egy vakrandi a legjobb irányba változtathatja meg az életed

Kihívást jelentő feladat lehet megtalálni azt a különleges személyt, akivel az életed hátralévő részét el fogod tölteni. És persze minden jó szerelmi történethez hozzátartozik néhány hullámvölgy is, de amikor az időzítés megfelelő, és az a személy végre felbukkan, hirtelen minden értelmet nyer. Talán ez történt Elsa Pataky és Chris Hemsworth színészekkel is, akik a távolságtól és egyéb kihívást jelentő tényezőktől függetlenül együtt maradtak.

Imádjuk látni, hogyan győzedelmeskedik a szerelem, és hogyan tesz boldoggá sokakat, ezért ma szeretnénk megosztani Chris és Elsa gyönyörű szerelmi történetét.

Két embernek, akiknek közös a szakmájuk, valamint a színészet iránti ízlésük és szeretetük, úgy tűnik, van elég közös pontjuk ahhoz, hogy együtt legyenek. Elsa Pataky és Chris Hemsworth azonban számos nehézséggel kellett szembenézzen ahhoz, hogy együtt lehessenek. Spoiler figyelmeztetés: mindent legyőztek, ami az útjukba került, a korkülönbségtől kezdve a földrajzi távolságon át a nyelvi akadályokig.

Elsa egy 45 éves spanyol színésznő, aki egy kis időt modellkedéssel is eltöltött, míg Chris, bár ő is a színészetnek szentelte az életét, 38 éves, és Ausztráliában, pontosabban Melbourne-ben született.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által megosztott bejegyzés

Az, ahogy az élet összehozta őket, és egymásra találtak, kissé különös lehet, hiszen egy harmadik félnek is sok köze volt hozzá. William Ward tehetségkutató ügynök úgy döntött, hogy ezeknek a színészeknek találkozniuk kell, és nem habozott összehozni őket egy vakrandira 2010 elején.

Attól a naptól kezdve úgy tűnik, hogy a két színész között nagyszerű kapcsolat alakult ki, ahogy Chris nyilatkozta: „Nem volt villanykörte pillanat. Már az első találkozásunkkor értelmet nyertünk. Vicces, társaságkedvelő, jó humorérzéke van, és szenvedélyesen áll az élethez”.

2010 szeptemberében a pár nyilvánosságra hozta kapcsolatát azzal, hogy együtt sétáltak a vörös szőnyegen, és alig néhány hónappal később, ugyanezen év decemberében úgy döntöttek, hogy összeházasodnak és oltár elé lépnek egy Ausztráliában tartott szertartáson.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által megosztott bejegyzés

Néhányan megjegyezték az esküvőjük sietségét, de a színész így nyilatkozott: „Hogy őszinte legyek, nem volt tervben. Nyaralni voltunk, és azt mondtuk: ‘Miért nem házasodunk össze?’ Valószínűleg terveznünk kellett volna, de minden úgy alakult, ahogyan kellett”. Hozzátette: „Mindkettőnk családja egyszerre volt nyaralni, és úgy gondoltuk, hogy ez egy jó lehetőség, mert mindannyian együtt voltunk, így hát megtettük”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által megosztott bejegyzés

2 évvel azután, hogy az élet, a sors és még egy tehetségkutató ügynök is összehozta őket, Londonban köszöntötték első gyermeküket, akit India Rose-nak neveztek el. Elsa és Chris családja is odarepült, hogy együtt legyenek az újdonsült szülőkkel, a színésznő édesanyja pedig elmondta: „Amióta megszületett a kislány, nem tudják letörölni a mosolyt az arcukról”.

A spanyol színésznő elmondta: „Mindent nagyon gyorsan csináltunk, nem is tudom, hogyan éltük túl párként. Összeházasodtunk, majd egy évvel később már gyerekeink is voltak. Ez nagy nyomást helyez egy házasságra, de jól alakult, mert nagy a szeretet köztünk, és bár nagyon erős személyiségek vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Úgy csináljuk, hogy működjön”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által megosztott bejegyzés

Két év után, 2014-ben Los Angelesben megszülettek az ikrek, Tristan és Sasha. 5 hónappal korábban Chris Hemsworth így beszélt az apaságról: „Azt hiszem, ez mindannyiunkból kihozza a gyereket. Emlékeztet arra, hogy milyen lenyűgözőek voltak a dolgok, és hogy órákat tudsz eltölteni azzal, hogy csak úgy együtt vagy valakivel. Ez csodálatos.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által megosztott bejegyzés

Ez a pár a kölcsönös támogatásuknak köszönhetően nem csak egyénileg vagy párként, hanem szakmailag is egyre jobban fejlődik: „Amikor találkoztam vele, egyáltalán nem ismerték, és vele együtt nőttem, és átéltem minden sikerét és változását, aztán egyszerűen hatalmas lett, és ebben én is osztoztam. Minden pillanatot átélni, és minden sikernél ott lenni vele, tulajdonképpen jó dolog volt – együtt fejlődtünk” – mondta Pataky.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

2014-ben úgy döntöttek, hogy otthagyják a Los Angeles-i életet, és Ausztráliába költöznek a családjukkal. A korkülönbséget félretevő párként megfeledkeztek a földrajzi határokról, és a szerelmet és a családot helyezték előtérbe, hogy kapcsolatuk sikeres legyen. Ők két ember, akik átszervezték az életüket és a munkájukat, hogy együtt fejlődjenek.

A pletykák mindig ott vannak, és mint minden párnak, nekik is vannak hullámvölgyeik, de az egymás iránti szeretetük összetartja őket. Mindig osztoznak az új élményekben és a nagyszerű közös pillanatokban, ami segít nekik értékelni azt, amit találtak. Elsa szavaival élve: „Minden szerelmi történet gyönyörű, de a miénk a kedvencem!”

Mi volt a legnehezebb akadály, amit le kellett küzdened, hogy együtt lehess valakivel? Mi volt a legnagyobb szerelmi gesztus, amit valakivel tettél, vagy amit valaki tett érted?