Érdekesség Nők

Mi van a táskájában: 9 furcsa dolog, amit a hírességek a táskájukban hordanak

Pénz, kártyák, kulcsok, telefon és zsebkendő – ezek azok a nélkülözhetetlen dolgok, amiket bárhová magaddal kell vinned. De úgy tűnik, néhány sztár sokkal többet visz magával, mint amennyire szükség van. Valaki közülük egy cápafogat hord a tárcájában, ami nem is olyan szokatlan, hiszen szerencsét hozó amulettként szolgálhat. És van olyan híresség, aki még ennél is tovább megy, és a biztonság kedvéért egy sugárzást blokkoló eszközt tesz a táskájába.

Találtunk néhány olyan hírességet, akik mindenkit meglepnek, még azokat is, akik jól ismerik őket, mindazokkal a zavarba ejtő tárgyakkal, amelyeket a táskájukban hordanak.

1. Emma Watson

Emma Watson táskájában tényleg sokféle dolog van. A barátai még „a táskás hölgynek” is hívják. Kiszámíthatóan van nála könyv és napló. De a legmeglepőbb dolgok között van egy melegvizes palack, egy vegán dezodor, újrahasználható sminkeltávolító korongok és… Nutella!

2. Miranda Kerr

Nem kétséges, hogy Miranda Kerr sokat foglalkozik a bőrével és az egészségével. Ő egy szupermodell, és tulajdonképpen ő alapította a Kora Organics nevű természetes bőrápoló márkát. Nem lenne meglepő, ha a táskájában találnánk néhány ilyen vagy hasonló terméket. Ám ezek helyett egy sugárzást blokkoló eszköz van a táskájában. „Van egy dolog, amit a telefonomra teszek, a Tilys Biotech, ami állítólag segít a sugárzás ellen. Ezt a matricát fel lehet tenni, hogy segítsen az elektromágneses mezőkkel szemben.”

3. Shanina Shaik

Nem meglepő, hogy az emberek sokféle kártyát tartanak a táskájukban vagy a pénztárcájukban, és ez alól az ausztrál modell sem kivétel, vagyis majdnem. „Egy régi útlevélképet hordok magammal a férjemről” – vallotta be a modell. „Nálam van az első kártya is, amit tőle kaptam, amikor virágot küldött nekem”.

4. Tyra Banks

Nos, úgy tűnik, Tyra Bankset tényleg nehéz lenyűgözni a főzés művészetével. Ezért hord szezámmagot és sót a táskájában – ez tényleg jól jöhet. „Ebbe a hamburgerezőbe járok, de nem fűszerezik eléggé a húst. Szezámmaggal ízesített fűszersót teszek egy műanyag zacskóba, és elviszem az étterembe, hogy tegyek rá egy keveset” – mondta 2018-ban.

5. Ariana Grande

Ariana Grande hord magánál néhány parfümöt, köztük egy kis üveg férfi kölnit is. Elmagyarázta: „Olyan illata van, mint valakinek, akit hajlamos vagyok nagyon hiányolni, amikor úton vagyok”. Emellett van nála egy kis kavics, amire az van írva, hogy „serenity” (nyugalom). Nos, ki ne hordana magával mindig egy ilyet?

6. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey nagyon jól bánik a tésztával. De nyilvánvalóan a szarvasgomba megszállottja. Így nem csoda, hogy a táskájában találhatunk néhány kapcsolódó terméket. „Szarvasgomba-mániás vagyok. Szarvasgombás sóval mászkálok, rajta van a kiegészítő záradékomon a szállodákban. Szarvasgombás só, szarvasgombaolaj.”

7. Camilla Luddington

Camilla Luddington, A Grace klinika sztárja egy gumikacsát tart a táskájában. Hogy miért? A kislánya, Hayden miatt, aki fogzott. „A lányom imádja rágcsálni a gumis fürdőjátékokat, ezért van egy apró gumikacska a táskámban. Ezt harapdálta.”

8. Meghan Trainor

Az amerikai énekes-dalszerző, Meghan Trainor mindig tart a táskájában Poo-Pourrit. Várjunk csak, egy vécé spray a táskájában? Jól olvastad! „Viszem a Poo-Pourri-mat. Mindenhova. Minden háztartásban ott kellene lennie” – mondta az énekesnő. Úgy tűnik, úgy érti, minden háztartásban és minden táskában.

9. Adele

Adele megtanult főzni. Imádja a vasárnapi sültet, a fia kedvencét. Emellett imádja a sült krumplit és a teljes angol reggelit. De nem bízik az éttermek ketchupválasztásában. Ezért mindig van a táskájában saját. „Mindenhová magammal viszek egy kis zacskó Heinz ketchupot. Beyoncénak csípős szósz van a táskájában… nekem Heinz ketchupom van”.

Mi a legszokatlanabb tárgy, amit mindig a táskádban hordasz? Mi az a dolog, ami nélkül nem tudod elképzelni az életedet? Kérlek, oszd meg velünk a titkaidat az alábbi hozzászólásokban.