Emberek Érdekesség

Christie Brinkley megmutatja tónusos testét 70. születésnapján

Christie Brinkley, a híres szupermodell nemrég ünnepelte 70. születésnapját, és ezt stílusosan tette. Izgatottan fogadta az öregedés örömét, és megmutatta szuper tónusos testét.

Pozitívan fogadta az öregedést

Brinkley erőteljes üzenetet osztott meg az Instagramon, lenyűgöző fotók kíséretében, amelyeken egy fekete egyrészes fürdőruhában látható. Kifejtette, hogy a 70. életév betöltésétől nem kell félni. Ehelyett arra biztatott mindenkit, hogy a hetvenes éveiket tegyék a kedvenc évükké azzal, hogy vigyáznak magukra, aktívak maradnak, és kíváncsisággal és humorral közelítenek az élethez.

„Rajtatok múlik, rajtatok áll, hogy a meghunyászkodás helyett az ünneplést választjátok. Tudod, mit kell tenned, mozogj és táplálkozz helyesen, használd a naptejet, és ne ülj a felsó világítótestek alatt! Légy kíváncsi, fedezz fel, és menj kalandozni, csak ne felejtsd el becsomagolni a műfogsorodat. Komolyan, nevess és szeress teljes erőbedobással… és ígérem, hogy 70 éves korodra minden rendben lesz!” – írta a fotókhoz a képaláírást.

Örömteli meglepetés a gyerekeitől

Brinkley gyermekei, Jack és Sailor egy tengerparti partival lepték meg a születésnapja alkalmából. Képeket osztott meg a szeretteivel körülvett, vidám napról. A következő napokban is folytatta a bulizást, és egy élénkpiros egyrészes fürdőruhában osztott meg magáról fotókat, melyeken megmutatta tónusos testét.

A 70 még sosem nézett ki ilyen jól!

via