Érdekesség

Christina Applegate szembeszállt egy trollal, aki szerint az arcát a plasztikai műtét tette tönkre, nem a szklerózis multiplex

2021-ben Christina Applegate elárulta, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, és ez megviselte a magán- és szakmai életét. Applegate mégis átverekedte magát az állapotán, és inspirációként szolgál a hozzá hasonló helyzetben lévők számára. És mégis, annak ellenére, hogy őszintén beszélt a SM-szel való együttélésről, a színésznő még mindig kritikákkal szembesül. Szerencsére pontosan tudja, hogyan kezelje az internetes trollokat.

Bár a szklerózis multiplexet általában úgy ismerik, mint egy olyan állapotot, amely hatással van az ember motoros funkcióira, sokkal több olyan mögöttes tünet van, amelyről sokan nem tudnak. Christina Applegate a súlygyarapodást is tapasztalta, ahogyan elmesélte: „Felszedtem 18 kilót, nem tudok járni bot nélkül. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy mindezzel nagyon is tisztában vagyok”. Applegate azt is hozzátette, hogy ha az embereknek gondjuk van a megváltozott külsejével, az az ő dolguk, és őt nem érinti.

És ahogy Applegate gyanította, néhányan nem tudták elfogadni a tényt, hogy az arca a SM miatt változott meg, és saját elméleteket állítottak fel. Applegate a Twitteren osztotta meg egy gonoszkodó internetes kommentelővel való interakcióját. Az illető olyan üzenetet küldött neki, amelyben azt sugallta, hogy rossz plasztikai műtétje volt, és ezt próbálja eltitkolni, és azt írta, hogy „nem a SM miatt nézel ki így, hanem egy plasztikai sebész miatt… méghozzá egy rossz plasztikai sebész miatt”.

A több évtizede Hollywoodban dolgozó Applegate-nek vastag a bőre, és egyszerűen csak nevetett a külsejét érintő megjegyzéseken. „Mi a baj az emberekkel? Egyébként nevettem” – írta Applegate a tweetjében. Vadító, hogy még azután is, hogy ennyire őszintén beszélt a SM-szel kapcsolatos útjáról, az embereknek még mindig sikerül kiforgatni a tapasztalatait.

Ennek ellenére Applegate továbbra is inspirál másokat is, akiknek szklerózis multiplexük van, nyilvános szereplésekkel és azzal, hogy megmutatja, az élet még mindig megy tovább. Nemrég még csillagot is kapott a hollywoodi Hírességek sétányán (Hollywood Walk of Fame), ami még inkább megerősítette abszolút királynői státuszát.

Ha válaszolhatnál a gonosz kommentelőnek, mit mondanál neki? Hogyan kezeled a gyűlölködőket?

via