Érdekesség

David Beckham 12 éves lánya, hosszú műkörmökkel debütál és megosztja a véleményeket

Akár az ajkakra adott puszikról van szó, akár arról, hogy 12 éves lányuknak megengedték, hogy a születésnapi partiján egy feltáró ruhát viseljen, Beckhamék gyakran generálnak online vitákat. Victoria Beckham újabb vitát robbantott ki az interneten azzal, hogy képeket tett közzé lányáról, Harperről, aki látszólag műkörmöket visel. Számos követője aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a gyermeket túl gyorsan bátorítják a felnőtté válásra és olyan kiegészítők viselésére, amelyek nem biztos, hogy a korának megfelelőek.

Amilyen az anya, olyan a lánya.

Victoria Beckham, a híres ex-Spice Girlből divatikonná vált Victoria Beckham három tükörszelfit osztott meg széles mosollyal. A lánya készítette ezeket a képeket, és stílusosan nézett ki anyukája selyem köntösében. A fotósorozatot egy negyedik kép zárta, amelyen Victoria maga is ugyanezt a díszes köntöst viselte, a haját pedig egy kényelmes törölközőbe csavarta. „Nem tudom, honnan veszi” – viccelődött a divattervező.

Az emberek vegyesen reagáltak.

Egy dolog azonban érdekelte Victoria hatalmas, 31 milliós követőközönségét: Harper körmei. Mindhárom szelfin jól láthatóak a fiatal rózsaszínnel díszített körmei, ami az Instagramon kommentelők körében eltérő véleményeket váltott ki.
Az egyik aggódó rajongó azt írta: „Ez a fiatal lány úgy néz ki, mint egy húszéves”. Egy másik Instagram-felhasználó kommentálta: „Hát nem még csak 11 éves…? Műkörmök! Talán hagyjátok, hogy 5 percig gyerek legyen”.

Nem ez az első eset, hogy Beckhamék vitát váltanak ki a közösségi médiában.

Az év elején, amikor Harper 12 éves lett, sokaknak nem tetszett a neten, hogy a szülei megengedték neki, hogy olyan ruhát viseljen, ami sokat mutatott. Néhányan azt mondták, hogy egy ilyen ruha nem illik egy olyan fiatal lányhoz, mint Harper. Szerintük a gyerekeknek olyan ruhákat kellene viselniük, amelyek megmutatják, hogy még fiatalok és ártatlanok. Ha olyan ruhát visel, aminek a részei sokat mutatnak, akkor mások talán másképp gondolkodnak róla. Aggódtak, hogy ha Harper az ő korában ilyen ruhát visel, akkor olyan figyelmet kaphat, amit nem kellene, vagy rossz benyomást kelthet.

Hozzászokott ahhoz, hogy kényeztetik.

Harper Beckham már egészen kicsi korában is hozzászokott ahhoz, hogy luxus szépségápolási kezeléseket kapjon. Mindössze 4 évesen Victoria Beckham elvitte őt egy puccos szalonba, hogy megcsináltassa a körmeit.
Victoria az Instagramon posztolt erről egy képet. „Nagylány, aki megcsináltatja a körmeit” – írta a fotóhoz a képaláírást.

David Beckham következetesen internetes vitákat kavar, amikor feltölt egy képet, amelyen szájon puszilja a lányát. Gondoskodó és szeretetteljes apaként a már visszavonult egykori focista nemrég az Instagramon elárulta, hogy lánya néha csatlakozik hozzá és feleségéhez és velük alszik. Mélyen értékel minden egyes pillanatot, amit a gyerekeivel tölt, és nem látja károsnak, ha elhalmozza őket a szeretetével.

via