Érdekesség

Egy nagymama elköltötte a megtakarításait, hogy tetováltassa a testét, annak ellenére, hogy a kritikusok azt mondták, hogy túl öreg

Kerstin Tristan, az 56 éves nő egész testét tetoválások borítják. De ahhoz, hogy idáig eljusson, el kellett költenie az összes megtakarítását – hihetetlenül sok pénzt.

Ismerd meg Kerstin Tristant. 56 éves, anya és nagymama. De ami első ránézésre a legjobban feltűnik, hogy az egész testét tetoválások borítják. És hogy mit költött el, hogy eljusson odáig, az hihetetlen.

Vicces, de Kerstin azt mondta, hogy először utálta a tetoválásokat. Minden megváltozott, miután 2015-ben megcsináltatta az elsőt. Most, hogy virágokat, madarakat és más állatokat tetováltatott magára, elégedett azzal, amit lát. „Egyszerűen csak ki akartam próbálni valami újat. Mindannyian csak egyszer élünk, és úgy gondoltam, hogy az én koromban már valami igazinak kell jönnie” – mondta.

2015 óta több mint 30 000 eurót költött a testművészetére, de szerencséjére a vállalkozásának jó következményei lettek. Mára 190 ezer követője van az Instagramon, és több mint egymillióan nézik a videóit a TikTokon.

Erősen tetovált vagy sem, az igazság az, hogy szabadon eldönthetjük, hogyan szeretnénk magunkat megmutatni az embereknek.

via