Érdekesség

Drew Barrymore büszkén vállalja az öregedést és felszólal a plasztikai műtétek ellen

 

Manapság a plasztikai műtétek a legtöbb sztár számára normává váltak. Néha nehéz megkülönböztetni, hogy mi a valódi és mi nem, de néhány híres ember felemelte szavát a plasztikai műtétek veszélyei ellen. Drew Barrymore nagyon hangosan beszélt arról, hogy miért ellenzi a szépészeti beavatkozásokat, és nyilvánosan is megosztotta gondolatait ezzel kapcsolatban.

Drew Barrymore megnyílt a nőkre nehezedő nyomásról, hogy fiatalnak kell kinézniük.

A 47 éves színésznő, aki már 5 éves korában elkezdett színészkedni, sokat beszélt a plasztikai műtétek veszélyeiről, és arról, hogy miért nem végeztetné el soha. A The Drew Barrymore Show című műsorában nyíltan beszélt arról, hogy Hollywoodban a nők egyre nagyobb nyomást éreznek arra, hogy fiatalabbnak kell kinézniük, és kés alá kell feküdniük.

Egész karrierje során ellenállt ennek a nyomásnak.

„Két lányt nevelek, és egy olyan iparágban nevelkedtünk, ahol az volt a kívánalom, hogy igyunk a fiatalság kútjából, és én soha nem iratkoztam fel rá” – mondta Barrymore, miközben arról beszélt, hogy karrierje során milyen nyomás nehezedett rá. „Azt hiszem, mivel annyira lázadó vagyok, láttam ezt a nyomást, és láttam azokat a nőket, akik kínozták magukat, hogy egy bizonyos módon nézzenek ki, és azt gondoltam: ’Ti szerencsétlenek.’”

Úgy érzi, hogy ez a nyomás sok kortársára hatással volt.

Miközben a műsorában Jamie Lee Curtis-el beszélgetett, Drew Barrymore tovább magyarázta, miért ellenzi a műtéti beavatkozásokkal kapcsolatos trendet. „Nem akarok harcolni a természettel” – mondta. Miután látta, hogy sok hollywoodi kortársa bedől a plasztikai műtétek társadalmi nyomásának, Barrymore úgy döntött, hogy inkább az ellenkező irányba akar elmenni.

Úgy véli, a természetes öregedés áldás.

Annak ellenére, hogy a plasztikai műtétek elkerülésével kapcsolatos döntésére azt mondja, hogy „soha ne mondd, hogy soha”, a színésznő a továbbiakban arról beszélt, hogy miért nem szabad negatívan tekinteni az öregedésre, és azt állította: „Egyszerűen soha nem akartam félni attól, hogy mit tesz velem az élet. Szeretném, ha lenne valami módja annak, hogy elengedjük magunkat, és egy kicsit jobban átadjuk magunkat az élet hullámvasútjának”.

Barrymore számára a plasztikai sebészet egy „csúszós lejtő”, amit el akar kerülni.

Egy 2019-es interjúban a színésznő kifejtette, hogy a plasztikai műtét egy „csúszós lejtő”, amit mindenáron el akar kerülni. „Az, hogy nem piszkálom az arcom, vagy nem hajszolok valami természetellenes szépséget, az egy olyan szabvány, ami szerint élek” – jelentette ki. Miután gyermekei születtek, az öregedéssel kapcsolatos álláspontja még határozottabbá vált, hiszen azt mondta: „Úgy érzem, az öregedés kiváltság”.

„Meg fogunk öregedni.”

Drew Barrymore öregedéssel kapcsolatos szemlélete segített neki abban, hogy elkerülje a műtéteket. „Öregedni fogunk, a dolgok el fognak romlani, és ez rendben van, ez az élet része” – mondta. „Életem minden egyes évével emberibbnek és sebezhetőbbnek érzem magam, de azt is tudom, hogyan kell minden egyes évet egyre jobban értékelni”.

Te személy szerint fontolóra vennéd valaha a plasztikai műtétet, vagy inkább ragaszkodnál a természetes szépséghez? Oszd meg velünk gondolataidat a hozzászólásokban.

via