Érdekesség

Hogyan sikerült Julia Robertsnek és George Clooney-nak 22 éven át erősen megőrizni a barátságukat?

Julia Roberts és George Clooney nem „hollywoodi barátok”, tényleg nagyon kedvelik és tisztelik egymást. 22 éves barátságuk alatt 6 filmben szerepeltek együtt, és ez nem csak a szakmai karrierjükre volt hatással – egymás magánéletében is jelentős szerepet játszottak.

Julia Roberts és George Clooney 2000-ben találkoztak, amikor először dolgoztak együtt az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című filmben.

Amikor Roberts találkozott Clooneyval, feltételezte, hogy a férfi egy haver lesz, és igaza lett. Abban a pillanatban, ahogy a társszereplők találkoztak, azonnal elkezdtek szórakozni és élvezték a közös munkát. „Az a szép, amikor olyan emberekkel dolgozol együtt, akik komolyan veszik a munkájukat, és nem veszik magukat komolyan, és ez igazán szórakoztató” – mondta Clooney, amikor felidézte, mit érzett, amikor először találkozott a színésznővel.

Barátságuk során tanúi voltak egymás legédesebb mérföldköveinek, és segítettek egymásnak ebben a folyamatban.

Az élettársak megtalálása, a babavárás és a gyermeknevelés csak néhány azok közül az életesemények közül, amelyeket Clooney és Roberts együtt éltek át. És ahogy a családjuk az évek során gyarapodott, csak még szorosabbra fűzték az életüket.

Clooney mindig gondoskodott arról, hogy Roberts jól érezze magát, amikor terhes volt, és sokkal gyengédebben bánt vele, mint korábban. „Olyan édes váltás volt ez a kapcsolatunkban, mert eredetileg csak csínytevésekről és egymás ugratásáról szólt” – árulta el Roberts, aki Clooney felesége, Amal társaságát is élvezi, és számára az a legfontosabb, hogy Clooney boldog vele.

Clooney és családja megmentette Robertset a teljes magánytól és kétségbeeséstől.

Amikor Roberts a családjától távol dolgozott egy projekten, Clooney, a felesége és az 5 éves ikreik társaságot nyújtottak neki. Éppen Clooney családja alatt volt egy háza, és minden reggel hoztak neki egy csésze kávét.

„Egy buborékban voltunk” – árulta el Roberts. „Ez volt a leghosszabb idő, amíg távol voltam a családomtól. Azt hiszem, 25 éves korom óta nem töltöttem ennyi időt egyedül. Clooneyék megmentettek a teljes magánytól és kétségbeeséstől”.

Úgy vélik, azért ilyen jó barátok, mert hasonlóan állnak az élethez.

„Szerintem ugyanazokat a dolgokat élvezzük. Szeretjük a munkát, de nem a munka az egész életünk” – mondta Clooney. „Ez teszi igazán szórakoztatóvá a munkába járást. Nagyon könnyű nekünk.”

Azt is elárulta, hogy Roberts ugyanolyan nagylelkű barát maradt, mint amikor 22 évvel ezelőtt találkoztak. Következetes a barátságában, kedvességében és hűségében, és az egyetlen változás, amit a barátságukban tapasztalnak, az az, hogy öregednek. „Ugyanolyan bolondos bolondok vagyunk, mint mindig is voltunk” – tette hozzá Roberts.

Roberts beszéde, amikor átadta Clooney-nak a Stanley Kubrick Britannia-díjat, csak egy újabb példa arra, hogy mennyire erős és valódi a barátságuk.

„George Clooney, vagy ahogy a lányom hívja, ‘George Looney’. Annyira, de annyira megtisztelő, hogy itt lehetek ma este. Sokféle minőségben dolgoztunk együtt. Többször játszottunk együtt. Ő volt a producerem és a rendezőm, amiben mind mérhetetlenül tehetséges. Jóképű, tehetséges, példamutató emberbarát és tehetséges tréfamester” – áradozott Roberts a díjátadón.

Roberts beszéde Clooney-t sem hagyta hidegen, és kész volt viszonozni a bókokat. „Olyan öröm volt nézni, hogy milyen nő lett belőled. Egy csodálatos anya, egy csodálatos feleség és egy nagyszerű, nagyszerű barát. Igazán megtisztelő, hogy itt van velünk.”

Szerinted George Clooney és Julia Roberts 22 év múlva is barátok lesznek?

via