Érdekesség

Drew Barrymore nyíltan beszél az egyedülálló anyaként való randizás nehézségeiről

A Charlie angyalai sztárja, Drew Barrymore 2 lány – Olive és Frankie – egyedülálló édesanyja. Miután elvált gyermekei apjától, nehezen tudott visszatalálni a randizás világába, mert számára a gyerekei jelentik az első számú prioritást.

Az egyedülálló szülők a gyermekeik érzéseit helyezik előtérbe, amikor újra randizni kezdenek, és mi úgy gondoljuk, hogy ez nem gyerekjáték. Ezért döntöttünk úgy, hogy megosztjuk veletek Barrymore történetét és tapasztalatait.

Drew háromszor volt házas, de sajnos egyik házassága sem működött.

Először mindössze 19 évesen ment férjhez Jeremy Thomashoz, de az ő frigyük mindössze 2 hónapig tartott. Második házassága a humoristával, Tom Greennel hasonló fordulatot vett – mindössze néhány hónap után a pár különvált.

Harmadik házassága Will Kopelmannal volt, akivel 2 lánya született. Házasságuk azonban nem volt zökkenőmentes, és 4 évvel később véget ért. Barrymore nagyon nehezen viselte a szakítást, hiszen azt szerette volna, hogy a gyerekeinek olyan anyukája és apukája is legyen, aki mindig ott lesz nekik.

Drew gyermekkora nem volt könnyű, és extra keményen próbálja megadni a gyerekeinek azt, ami neki nem volt – a szüleit.

Barrymore korán híres lett, amikor az E. T., a földönkívüli című filmben játszott, azonban a hírnév nem tett jót neki, és zűrös gyermekkora volt. Sajnos szülei nem támogatták, és 14 éves korában már a maga útját járta.

Barrymore-nak minden bizonnyal sokkal másabb gyerekkora volt, mint sok más gyereknek, és ahogy Drew is mondta, egyedül érezte magát. Ezért is igyekszik mindent megtenni azért, hogy a gyerekei életében 2 szülő is jelen legyen, még akkor is, ha nem egy párként élnek együtt.

És Drew úgy véli, mindketten nagyszerűen csinálják, hogy a gyerekeiket helyezik előtérbe, és szolidaritást mutatnak. Annak ellenére, hogy elváltak, és Will már újraházasodott, még mindig összegyűlnek a gyerekeik születésnapjain, ünnepeken, és még kirándulni is mennek együtt.

Drew úgy véli, hogy Will feleségével, Allie-vel megnyerte a lottót, és hogy rendkívüli mostohaanyja lesz a gyerekeinek.

Drew már 6 éve szingli, és nehezen viseli, hogy újra a randizás világába került.

Barrymore nagyon óvatos, amikor olyan döntéseket hoz, amelyek hatással lehetnek a lányaira. És egy könnyes beismerésben elárulta, hogy nem tudja, hogyan kell randizni a gyerekvállalás után. „Azt hiszem, nagyon sok időbe telne, amíg megismerkednék valakivel, és megismerném, mielőtt egyáltalán bemutathatnám a lányaimnak”.

Barrymore-nak 4 hosszú évébe telt, mire újra el tudott menni, hogy találkozzon valakivel. Ám sikerült áttörnie a gátat, és az elmúlt néhány évben elment néhány randira is.

Olyan valakit szeretne találni, akit nem érdekel a házasság vagy a gyerekek.

Barrymore jelenleg nem lát okot arra, hogy újra összekösse az életét valaki mással. „Talán újra együtt élnék valakivel, talán, de már vannak gyerekeim, és kizárt dolog. Soha, de soha, de soha, de soha nem fogok megházasodni”.

Ha egyedülálló szülő lennél, szerinted mi lenne a legijesztőbb dolog? És ha az vagy, milyen küzdelmekkel szembesültél az utad során?