Érdekesség

Egy 2 gyermekes anya felfedte, hogy férjétől 10.000 dolláros mellműtétet kapott „szolgáltatási díjként” a szülésért

A 29 éves Hope Homa egy otthonlévő anyuka a texasi Dallasból. Két gyermeket nevel férjével, Dylannel. Az anyuka nemrég vírusként terjedt el a TikTok-on, miután megosztott egy videót, melyben férje megmutatja a mellműtétjének számláját. Története heves vitát váltott ki a közösségi médiában, és sok anyukát megmozgatott a környéken.

Hope Homa különlegesen áll hozzá a szüléshez.

A 29 éves Hope Homa kétgyermekes anyuka, akinek saját elképzelése van a terhességről és a szülésről. Nemrég a TikTok-on mesélte el a családja történetét, és az emberek nem győznek beszélni róla a videójához fűzött kommentekben. Az otthon maradó anyuka, aki a @hope.homa becenevet használja a TikTok-on, hirtelen vírusként terjedt el az interneten. Megosztott egy klipet, amelyben férje a kezében tartotta a papírt, amelyről kiderült, hogy a mellnagyobbításról szóló számla.

A nő szokatlan ajándékot kapott a férjétől.

Hope elárulta, hogy férje egy 10 ezer dolláros mellműtétet adott neki ajándékba a szülésért. A nő azzal viccelődött, hogy „ingyen” nem szülne. A képernyőre írt szövegben azt írta: „Két gyermeket adtál neki, ezért most új melleket kell adnia neked”.

A klipben Hope megjegyezte, hogy a mellei „szomorúak” voltak, miután megszülte két gyermekét. Hozzátette, hogy a szülés utáni beavatkozást „tisztességes cserének” érzi.

A videó nagyon sok anyuka számára átélhetőnek bizonyult.

Sok felhasználó rohant a kommentszekcióba, hogy megossza saját véleményét Hope történetéről. A klip sok anyukának segített abban is, hogy megosszák, valójában ők is hasonlót éltek át, amikor szülés után megállapodtak a saját férjükkel. „Ez benne volt a szóbeli szerződésünkben a terhesség előtt” – mondta egy felhasználó.

„Én 4 gyerek után kértem egy anyukamegújítást: Megérdemeltem!” – kommentálta egy másik anyuka. Egy másik felhasználó így fejezte ki véleményét: „Ha szoptattál, csak emlékeztesd, mennyi dollárt spóroltál meg neki azzal, hogy nem vettél tápszert, és ezt a pénzt új mellekre kellene fordítani”.

Míg sok anyuka bevallotta, hogy ugyanerről a „jutalomról” kérdezte a párját, egy felhasználó megosztotta, hogy a férje volt az első, aki kezdeményező volt, és még a szülés előtt javasolta neki ezt a lehetőséget.

via