Emberek Érdekesség

Egy 30 éves nő a TikTok-on omlott össze, amiatt, hogy még nem házasodott meg, és nincsenek gyerekei

Miközben manapság egyre több nő tér el a hagyományos családi normáktól, és dönt úgy, hogy nem lesz anya, egy 30 éves nigériai nő nemrég a TikTok-hoz fordult, hogy kifejezze érzelmeit, és könnyeket hullatott amiatt, hogy 30 évesen még nem házas és nincs gyereke. A kommentszekcióban sokan mások is együttéreztek vele, és hasznos tanácsokkal támogatták.

Miközben egy dalra énekelt, a nő azt írta videója képaláírásába: „Hadd jöjjön el a párom, hogy lásson engem sírni a TikTok-on”. A videón található szöveg az érzéseit közvetítette, mivel a nő érzelmi összeomlást szenvedett a videóban: „Ezt a dalt hallgattam, ez a dal annyira szíven ütött. 30 éves vagyok, nincs férjem, nincs gyerekem, még nincs családom”.

A mostanra vírusként terjedő TikTok videó kommentszekciójában sokan mások is gyorsan kapcsolódtak ahhoz a közös tapasztalathoz, hogy harmincas éveikben vannak, de még nem házasok és nincsenek gyerekeik. „Szia, hugi, én is 30 vagyok, nincs férjem, nincs gyerekem még, de hiszem, hogy hamarosan mindannyiunknak lesz egy jó tanúságtétele, kérlek, ne sírj” – kommentálta egy személy. Egy másik hozzátette: „Kedvesem, én 34 vagyok, nincs gyerekem, nincs férjem, de még mindig hiszem, hogy Isten dolgozik az ügyemen, és biztosan a legjobbat fogja adni nekem”.

A hozzászólásokban mások a saját negatív társkereső tapasztalataik kiemelésével próbálták megvigasztalni a nőt. „Csajszi, nem maradsz le semmiről… menj, utazz és éld az életet”. A támogatás áradata, amit ez a nő videója kapott, bizonyítja, hogy nem vagyunk egyedül a küzdelmeinkkel!

via