Érdekesség

Egy 72 éves nő elárulta, hogy most van a legjobb formában, és mi alig várjuk, hogy meghallgassuk őt

Míg egyesek lassabban öregszenek, mint mások, egy fitneszrajongó, Norma Williams úgy néz ki, tudja, hogyan kell megállítani az időt. Több mint 70 évesen úgy néz ki, mint egy modell. És van egy fontos üzenete, amit szeretne terjeszteni: a testek javulhatnak a korral, ha vigyázunk rájuk.

Nem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy megmutassuk, milyen kiválóan néz ki Norma, aki továbbra is megőrzi gyilkos fizikumát.

1.

2.

3.

4.

Nem mindig volt ilyen teste. Normának gyermekkora óta nem voltak egészséges szokásai, és túlméretesnek érezte magát. Huszonnyolc éves korában kezdett változtatni az életmódján. Mivel a legtöbb ember nem tudja egyik napról a másikra megváltoztatni életre szóló szokásait, ez egy olyan utazás volt, amelyet Norma még mindig folytat.

5.

6.

7.

8.

Miközben változtatott az életmódján, észrevette, hogy az élete kezdett megváltozni, és a külseje is javult. Végül elérte azt a pontot, amikor már elégedett volt önmagával. Azoknak, akik szintén szeretnének változtatni az életmódjukon, azt javasolja, hogy apró lépéseket tegyenek, és engedjék meg maguknak, hogy éveket vegyen igénybe.

9.

10.

11.

Azt mondja, hogy a teste a rendszeres testmozgásnak köszönhetően tökéletesedett. Hetente négyszer végez gyors gyaloglást, és hetente kétszer jár edzőterembe. Fokozatosan növelte edzésprogramját, és ennek megfelelően javított az étrendjén is. Nemrég még képes volt megenni egy családi méretű zacskó chipset és rengeteg sütit, de folyamatosan dolgozott magán.

12.

13.

14.

15.

Nóra úgy véli, hogy a testünk csak tiszteletet érdemel, és gyakran visszaélünk vele, de amíg igyekszünk pozitív változásokat elérni, a testünk meghálálja. Tehát függetlenül a zsíros bőrtől, ráncoktól és striáktól, itt az ideje, hogy szeresd magad és a tested!

16.

17.

18.

Mit gondolsz, honnan ered a fiatalos megjelenés? Ha valamit megváltoztathatnál a szokásaidban, ami hatással lenne a későbbi életedre, mi lenne az?