Érdekesség

Egy 82 éves nagymama azzal bizonyítja, hogy fiatalabb, mint valaha, hogy először ugrik ejtőernyővel

Iluminada Fabroa igazi inspiráció minden korosztály számára. 82 évesen ő lett a legidősebb ember, aki ejtőernyővel ugrott a Fülöp-szigeteki Siquijorban. Fabroa teljesítménye azt mutatja, hogy a kor csak egy szám, és hogy soha nem vagyunk túl idősek ahhoz, hogy a szenvedélyeinket kövessük, és a lehető legteljesebben éljük az életet.

Mindig inspiráló látni, hogy az emberek életkortól és háttértől függetlenül követik az álmaikat és kilépnek a komfort zónájukból. Iluminada Fabroa pedig az egyik legjobb példa erre. Az ejtőernyőzés bátorságot, fizikai erőt és mentális mozgékonyságot igényel, és az, hogy Fabroa ezt a teljesítményt idős korában is teljesítette, igazán figyelemre méltó.

Fabroa igazi kalandvágyat érez, és vágyik arra, hogy új magasságokba törjön, mind képletesen, mind szó szerint. Az unokája említette, hogy megmászta az Apo hegyet, a Fülöp-szigetek legmagasabb csúcsát, valamint sziklaugráson és kanyon túrázáson is részt vett.

Iluminada Fabroa nemcsak merész kalandor, hanem gyakorló könyvvizsgáló és ügyvéd is. Nagy fegyelem, elkötelezettség és kemény munka kell ahhoz, hogy valaki ilyen kihívásokkal teli karriert folytasson, és egyértelmű, hogy Fabroa erős munkamorállal és sikerre való törekvéssel rendelkezik.

De nem Iluminada az egyetlen idősebb ember, aki továbbra is az álmait követi. A világ legidősebb aktív tornásza 97 évesen továbbra is érmeket szerez, és nem tervezi, hogy visszavonul.

Mindketten élő bizonyítékai annak, hogy elérhetjük céljainkat és álmainkat, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznünk az út során.

via