Érdekesség

Egy 92 éves nő meghökkenti az internetet kortalan külsejével, és elárulja titkát

Sokan képtelenek elhinni, hogy Joan Woodhouse 92 éves. A tízszeres dédnagymama gyakran mutogatja fantasztikus testét fiatalos öltözékben a közösségi médiában. Nemrég pedig arról kérdezték Woodhouse-t, hogy mi a titka mesés testalkatának, és meglepő válasza egyszerűbb, mint gondolnánk.

Megbízható titka mindössze néhány dollárba kerül.

Woodhouse egyik követője nemrég azt kérdezte: „Csodálatosan nézel ki, el sem hiszem!!! Mi a titkod?” Ő pedig így válaszolt: „Az én titkom a Nivea, mert már vagy 70 éve ezt használom.”

Woodhouse folytatta, és így magyarázta: „Forró fürdőt vettem, kiszálltam a kádból, megszárítkoztam, majd amíg még meleg volt a testem, bekentem magam a krémmel.” Hozzátette továbbá, hogy akkoriban a krém keményebb állagú volt, mint manapság, ezért megjegyezte: „Először meg kellett melegítenem, hogy puha legyen.”

Van egy szabálya, ha ételről van szó.

Woodhouse a nagyszerű alakját a táplálkozáshoz való hozzáállásának is tulajdonítja. Elárulta, hogy soha nem korlátozta magát diétákkal, ehelyett mindig olyan ételeket fogyaszt, amilyenekre vágyik.

Megjegyezte: „Nem követek semmilyen buta diétát. Egyszerűen azt eszem, amit akarok, és ami boldoggá tesz.”

Majd megosztotta, hogy különösen szereti az angol ételeket, azonban mostanában több salátát eszik, mióta melegebb országban él.

Mindezek után Woodhouse kitart amellett, hogy „Soha nem fogom elhagyni a pitéimet.”

Szépsége teljesen természetes.

Mivel olyan ragyogóan néz ki, Woodhouse-t gyakran kérdezik arról, hogy volt-e valamilyen szépészeti beavatkozása, de ő ragaszkodik hozzá, hogy az egyetlen műtét, amin átesett, az a csípője és a térde volt.
Megjegyezte: „Az arcomon egyáltalán nem volt műtét. Nos, csípő- és térdműtétem volt.”

Woodhouse hozzátette: „Nem engedhettem meg magamnak! 8 gyermekem, 18 unokám és 10 dédunokám született. Soha nem volt elég pénzem erre!”

Egyszerűen szereti az életet.

Egy másik fontos tényező Woodhouse ragyogásával kapcsolatban a pozitív hozzáállása, az életszeretete, és az, hogy soha nem volt „öreg” a gondolkodásmódja.

Szilárdan hisz abban, hogy azok a dolgok, amelyek a legnagyobb örömet okozzák nekünk, egyben a legegyszerűbbek is. A nő bevallotta: „Imádok bikinit viselni és strandolni az unokámmal.”

Az inspiráló hölgy kifejtette: „A kor csak egy szám, én úgy maradok fiatal, hogy pozitív maradok és azt eszem, amit akarok. Nekem ez működik.” És mi nem is tudnánk jobban egyetérteni vele.

via