Érdekesség

Ez a kínai csókolózó eszköz valódi szilikon ajkakkal lehetővé teszi, hogy bárkit megcsókolhass, akit szeretsz, az interneten keresztül

Egyesek hátborzongatónak találják, míg mások azt vallják, hogy az eszköz aranyos és praktikus. Akárhogy is van, az emberek egyre jobban odavannak a kínai technológiai zsenik által létrehozott új találmányért, amely lehetővé teszi, hogy bármikor megcsókold a kedvesed, amikor csak akarod, még akkor is, ha több ezer kilométerre van tőled. Nézzük meg közelebbről, mit tud ez az eszköz, és talán te leszel a következő, aki kimondja, hogy „Fogd be és vedd el a pénzem”.

A készülék segít a monogám szerelem előmozdításában.

A valósághű, mozgó ajkakkal rendelkező csókolózó eszköz arra készült, hogy az emberek „igazi” köteléket érezzenek távkapcsolatban élő partnerükkel. Akár vadidegeneknek is lehet csókot lehelni, de az eszköz a valódi monogám kapcsolatokat hivatott elősegíteni. Használatához mindkét fél kölcsönös beleegyezésére van szükség.

Az eszköz „ajkai” szilikonból készülnek. Szenzorok segítségével utánozzák a csókolózó ajkak tényleges nyomását, mozgását, sőt, még a melegét is. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék a csók pontos másolatát küldje a kedvesed készülékére. Egy párosító mobiltelefonos alkalmazás segítségével működik.

Sokak számára már most életmentő lett.

A csókolózó készüléket 38 dolláros kiskereskedelmi áron árulják. A Taobao e-kereskedelmi platformon vásárlók máris havonta több mint 100 darabos mennyiségben kapkodják el a készüléket.

A vásárlói véleményekből kiderül, hogy az emberek valójában hálásak a lehetőségért, hogy szimulálhatnak egy intim pillanatot szeretteikkel. „Köszönöm a technológiát” – hangzottak az egyik nagyon elégedett vásárló szavai, aki elárulta, hogy évek óta monogám kapcsolatban él távkapcsolatban barátnőjével.

A készülék feltalálója, aki a Jiang vezetéknévre hallgat, elmondta, hogy akkor alkotta meg a készüléket, amikor 7 évig külön élt távkapcsolatban élő barátnőjétől.

Jiang úgy tervezte meg a készüléket, hogy egyszerre egy adóval és egy vevővel való párosítás esetén aktiválódik. Ez azt jelenti, hogy az emberek valójában nem tudnak nem kívánt csókot küldeni azoknak, akik egyáltalán nem számítanak rá.

via