Érdekesség

Egy anya nem hajlandó megszabadulni gyermeke fejtetveitől, mert ő vegán

Amikor a gyermeked fejtetvességet kap el, általában mindent megteszel, hogy minél hamarabb megszabadulj tőlük. Egy ausztrál anyuka azonban másképp közelíti meg a dolgot – egyáltalán nem akar ártani a rovaroknak. Megosztotta a döntését, ami NAGY reakciót váltott ki egy másik szülőből.

Egy anyuka egyáltalán nem akar ártani a tetveknek.

Egy aggódó szülő egy tanácsadó rovathoz fordult, hogy útmutatást kérjen egy zavarba ejtő helyzet kapcsán, amiben a szomszédja érintett. A szomszéd álláspontja a lánya fejtetvességének kezelésével kapcsolatban nyugtalanította a szülőt. A szorult helyzet forrása abban rejlik, hogy a szomszéd elkötelezett a vegán életmód mellett, ami kiterjed arra is, hogy nem akar kárt okozni az élő szervezeteknek.

A szülő hétéves gyermeke a szomszéd vegán kislánnyal barátkozik. Annak ellenére, hogy tiszteletben tartják az életmódjukat, a helyzet bonyolulttá vált, amikor a vegán kislány meglátogatta, és hevesen vakargatta a fejét. A vizsgálat fejtetveket mutatott ki.

És az édesanyja még azt is fontolóra vette, hogyan segíthetné őket hosszabb ideig életben maradni.

Az aggódó szülő rájött, hogy a lánynak fejtetve van. Amikor a szülő elmondta a vegán lány anyukájának a tetveket, az anya elismerte őket, de vegán meggyőződése miatt nem akarta bántani őket.

„Elmondta, hogy az a szokása, hogy a tetveket és a serkéket a kertbe fésüli, ahol a legnagyobb esélyük van a túlélésre” – folytatta a posztoló.

A másik szülőnek azonban ez nem igazán tetszett.

Elmondta a posztolónak, hogy mit gondol valójában – hogy a másik anya egy kicsit képmutatón viselkedik.

Majd folytatta, hogy szerinte az anyuka cselekedetei olyanok, mint egy „nem túl kedves” emberé, mivel úgy tűnik, hogy a tetvek „lassú és kellemetlen” véget érnek, mivel képtelenek túlélni a kertben.

Ezután tréfásan azt tanácsolta a posztolónak, hogy vegye a saját kezébe a dolgokat, és állítsa be a fürdőszobát, hogy „fodrászt játsszon”, és maga távolítsa el a tetveket.

via