Érdekesség Megható

Egy apa teljesen koszosan ment az arénába, hogy együtt élvezze a játékot a fiával, és híres lett

Nemrégiben egy kosárlabdameccs közben készült fotó vírusként terjedt el. A képen egy férfi látható, aki a fiával együtt szurkol a csapatának, de koszos overallba van öltözve, az arcát pedig szénkorom borítja. Úgy döntöttünk, kiderítjük, ki ez a férfi, és miért kapott több ezer lájkot ez a fotó.

A fotót eredetileg egy kosárlabdaszurkoló posztolta, és valószínűleg észrevétlen maradt volna, ha a Kentucky férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője, John Calipari nem posztolja újra. Az edző megmagyarázta, mi történt a fotón. Kiderült, hogy a férfi, aki szénbányász, a műszakja után sietett a meccsre, mert a fiával együtt akarta megnézni a meccset. Egyszerűen nem volt ideje lezuhanyozni és átöltözni, így koszosan jelent meg.

Az edzőt lenyűgözte a férfi tette, és megígérte, hogy a következő meccsre VIP-jegyet ad neki. A fotó annyira népszerű lett az interneten, hogy a férfi felesége is tudomást szerzett róla. Még egy új Twitter-fiókot is létrehozott, mert elvesztette a hozzáférést a régihez.

Molly (a nő neve) azt mondta, hogy a képen a férje, Michael McGuire látható a 3 éves kisfiukkal, Eastonnal. Tény, hogy Michael megígérte a fiának, hogy együtt nézik meg élete első kosárlabda-mérkőzését. De a műszakja későn ért véget, ezért Molly elvitte Eastont az arénába, hogy ott találkozzon a férjével. „Fontos volt neki, hogy Eastonnal együtt nézze a meccset a kezdetektől fogva” – magyarázta a nő.

A szénbányászt Sue Kinneer, a Kentucky kosárlabda rajongója vette észre és fényképezte le. „A férfi piszkos volt, korommal az arcán. Nagyon fáradtnak tűnt, de mosolygott a fiára, a fia pedig megölelte és felmászott rá. Olyan boldognak tűntek” – mondta Sue az újságíróknak.

Az internetezők csodálták ezt a megható történetet egy férfiról, aki a napi kemény munkától való fáradtsága ellenére is talált időt és energiát arra, hogy csatlakozzon a fiához egy kosárlabdameccsen. „Ő a legjobb apa a világon” – mondta Molly.

Te mit gondolsz erről a történetről? Te el mernél menni egy meccsre teljesen koszosan, hogy boldoggá tedd a gyerekedet?

via