Emberek Érdekesség

Egy férfi minden nap 4-kor kel, hogy a felesége 8 órát aludhasson

A kisgyermekeikért éjszaka is virrasztó anyák gyakrabban veszik vállukra a babákkal járó éjszakai kötelezettséget, mint a párjuk. Alváshiányban és energiahiányban szenvednek, mégis nap mint nap igyekeznek kielégíteni a babájuk igényeit. A modern apukák azonban egyre inkább felnőnek a feladathoz, felismerve az éjszakai szülői feladatok megosztásának fontosságát, hozzájárulva gyermekeik neveléséhez.

Eden Kim és férje remek példája a „szülői csapatmunkának”

E szülői csapatmunka szívmelengető példája Eden Kim és férje története. A második csemetéjük érkezése után kialakult káosz ellenére ennek a dinamikus duónak sikerült a szülői lét kihívásait kifinomultan kezelni.

Egy szívmelengető TikTok-videón keresztül Eden kifejezi háláját férje elkötelezettségéért

Eden, akitől nem idegen, hogy megosztja az életét a TikTok-on, úgy döntött, hogy egy nemrég készült videóban a párjára irányítja a reflektorfényt. Háláját kifejezve a férfi rendíthetetlen támogatásáért, elárulta a sikeres társszülői kapcsolatuk titkát. A videóban szemtanúi lehetünk amint a férje élesben gondoskodik két kis csemetéjükről. Eden elárulja, hogy a férje milyen áldozatokat hoz azért, hogy ő minden éjjel nyolc órát aludjon.

@edenkimofficial My husband makes sure I get 8 hrs of sleep every day. Here’s why… ❤️ #mom #momsoftiktok #momlife #parenting #postpartum ♬ You Found Me – Instrumental Pop Songs

„Amióta megszületett a kisbabánk, a férjem gondoskodik arról, hogy minden nap 8 órát aludjak, ami azt jelenti, hogy általában 4 órakor kel fel” – mondta a hálás anyuka. Bevallotta, hogy eleinte bűntudata lett volna, de a férje biztosította róla, hogy ez olyasmi, amit ő meg akar tenni. „Így magyarázta el nekem: ’Annyi terhet cipelsz, amit én nem tudok… az alváshiány és az éjszakázás a babával az egyetlen teher, amit levehetek rólad.’”

Videójuk sok emberhez eljut és megérinti a szívüket

Ez a TikTok-videó, amely bő 5 millió megtekintést és 860 ezer kedvelést ért el, bemutatja az apukák elkötelezettségét az éjszakai szülői terhek enyhítése mellett. A felvételek megörökítik azokat a szívmelengető pillanatokat, amikor a férfi az apasággal járó felelősséggel zsonglőrködik kifinomultan.

Sokan dicsérik az apa elkötelezettségét. „Fenomenális apa. A fiaid annyira áldottak, hogy egy nagyszerű példaképet látnak” – írta egy személy. Egy másik személy így kommentálta: „Ez olyan gyönyörű dolog, és az a tény, hogy elismeri mindazt, amin te anyaként keresztülmész, annyira szívmelengető”.

Egy erős kapcsolathoz két személy elkötelezettségére van szükség, hogy egymás támogatói legyenek.

via