Emberek Érdekesség Megható

Ez a terhes anya két munkát végez minden nap, de a főnöke váratlan gesztusokkal változtatja meg az életét

A szörnyű nehézségek közepette néha felcsillan a remény csillaga, és pontosan ez bontakozott ki egy kétgyermekes anyuka számára, mindez egy jóindulatú léleknek köszönhetően. Ebben az esetben a történet hőse nem más, mint a nagylelkű főnöke, aki őszintén érdeklődik a dolgozói jóléte iránt, különösen azok iránt, akik jelentősen hozzájárulnak a vállalat kiemelkedő termelékenységéhez.

Ismerd meg Tami-t, egy anyát, aki 2 munkahelyen dolgozott, hogy eltartsa növekvő családját.

2015-ben Tami Forbes, egy anya, aki egy 8 éves ikerpár igényeivel zsonglőrködött, miközben harmadik gyermekét várta. A szűkös fizetéséből nehezen tudott megélni, Tami nehéz helyzete felkeltette főnöke, Marcus Lemon figyelmét, akinek nagylelkűsége példaértékű.

A Key Lime Pie boltban dolgozó Tami heti 300 dollár körüli összeget keresett, ami aligha volt elég arra, hogy fedezze növekvő családja szükségleteit. Hogy áthidalja az anyagi űrt, éjszakánként pincérnőként dolgozott egy bárban. „Hihetetlenül nehéz volt megpróbálni újjáépíteni az életemet egyetlen jövedelemmel ebben a városban. Nagyon gyakran válogattam, hogy melyik számlát tudom kifizetni” – osztotta meg.

Kész volt kivenni a fizetés nélküli szülési szabadságát, amíg váratlan meglepetés nem érte.

Amikor Tami felkészült a fizetés nélküli szülési szabadságra, nem is sejtette, hogy meglepő fordulat vár rá. Marcus Lemon, a munkaadója ugyanis bombaként dobta be, hogy hathavi fizetését ajándékozza neki. A boldogságtól és a megkönnyebbüléstől elöntött Tami nem tudta visszatartani a könnyeit a váratlan kedvességtől.

De a meglepetéseknek ezzel még nem volt vége. Miután visszatért a szülési szabadságról, Tamit egy újabb, lehengerlő ajánlattal fogadták – nagylelkű főnöke egy jelentős fizetésemeléssel együtt átadta neki az üzlet vezetését. Mostantól heti 1000 dollárt keresett, és Tami búcsút intett pincérnői napjainak.

Ez a pillanat örökre megváltoztatta Tami életét.

Az egykor hitetlenkedő anya, aki nem tudta elhinni a szerencséjét, nem vesztegette az időt, és szívből jövő hálával árasztotta el jótevőjét, Marcus Lemont. Az újonnan szerzett anyagi stabilitással Tami nemcsak a családját tudja ellátni, hanem azt a luxust is élvezheti, hogy megtakaríthat némi pénzt. Olyan álmát éli, amit soha nem gondolt volna, és ezt teljesen csodálatosnak találja.

„Mindent jelent a tudat, hogy van fizetésem, amikor visszajövök – egy olyan fizetés, amiből meg tudok élni, és még pénzt is tudok megtakarítani. Ilyesmim még soha nem volt” – mondta Tami könnyes szemmel.

via