Érdekesség

Egy férfi szemetet és olcsó anyagokat használ, hogy a lehető legviccesebb módon hozza létre a hírességek kinézetét (10+ fotó)

Van, hogy imádjuk egy-egy híresség ruháját, de megvenni magunknak szinte lehetetlen, vagy azért, mert drága, vagy mert exkluzív kreációról van szó. A humorista Funny Toheeb erre a problémára talált megoldást, rengeteg kreativitással és humorral. A-listás sztárok kinézetét kreálja újra, bármit felhasználva, amit csak talál, és az eredmény fergeteges.

1.

2.

3.

4.

5.

Funny Toheeb művészneve Toheeb Adedokun Akorede. A nigériai humorista híresség-imitációi miatt vált népszerűvé, különösen azért, mert olcsó és hozzáférhető anyagokból újrateremti a hírességek öltözékét, és büszke a munkájára. „Az emberek nevetnek, és éppen ez a fő célunk, hogy kihozzuk az embereket a depresszióból” – mondta egy interjúban.

És bár a fotók könnyűnek tűnhetnek, Toheebnek valójában keményen meg kell dolgoznia, hogy megfelelő eredményt érjen el. „Ez nem egy napi munka, néhány képpel heteket töltünk [hogy lemásoljuk]” – magyarázta. „Néha éjszaka dolgozunk” – tette hozzá.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Toheebnek nagy vágyai vannak a jövőjét illetően. „Nem ezüstkanállal a számban születtem. Valójában én akarok az a személy lenni, aki megváltoztatja a családom történetét, ezért dolgozom folyamatosan” – vallotta be. „Csak csináld tovább, és gondolkodj a megszokottól eltérően” – ezt szokta mondani nekem az anyukám. Mondtam neki, hogy egy nap nagy híresség leszek, de ő nem hisz nekem”.

A hírességek néha maguk is újraalkotják a népszerű megjelenéseket. Margot Robbie például azóta öltözködik Barbie-ként, amióta a Barbie című filmben szerepelt. Vörös szőnyeges megjelenései lenyűgözőek, hogy mennyire jól utánozzák a babák eredeti ruháit. Nézd meg lenyűgöző megjelenéseit itt.

via