Érdekesség

J.Lo felfedte az okot, amiért Bennifer lemondta az esküvőjüket még 2002-ben

A hírességek románcai között kevés olyan pár kötötte le annyira a közvélemény figyelmét, mint Jennifer Lopez és Ben Affleck, akit szeretettel „Bennifer”-nek becéznek. Miután 2004-ben elváltak útjaik, Jennifer Lopez és Ben Affleck azzal lepte meg a világot, hogy 2021 áprilisában újra fellángolt a románcuk, ami a rajongók és a média körében egyaránt nagy port kavart.

Lopez párjának, Ben Afflecknek tulajdonította, hogy jelentős szerepet játszott abban, hogy felismerte önbecsülését és értékét. Kiemelte, hogy az Affleckkel való kapcsolata elősegítette a könnyedség és a kényelem újfajta érzését önmagában, ami a szépség és az önbizalom mélyebb érzéséhez vezetett.

Szerelmi történetük eredetileg 2002-ben bontakozott ki, amikor a Gengszter románc forgatása alatt eljegyezték egymást. A 2004-es szakításuk ellenére 2021-ben újra egymásra találtak, végül újraélesztették románcukat, és 2022 júliusában egy spontán Las Vegas-i ceremónián kötötték össze az életüket.

Újraegyesülésükkel számos rajongó azon töpreng, hogy vajon mi állhatott Jennifer Lopez és Ben Affleck eredeti szakításának hátterében. A Variety-nek nemrég adott interjújában Lopez megosztotta, mi történt az első alkalommal.
„A kapcsolatunk összeroppant a nyomás súlya alatt” – osztotta meg az énekesnő. „Elvesztettük az önismeretünket, és szét kellett válnunk, mert nem tudtuk, hogyan éljük túl. Nekem ki kellett találnom magam, és neki is ki kellett találnia magát”.

Még 2002-ben Bennifer kiadott egy közös közleményt, amelyben azt írta: „Az esküvőnket övező túlzott médiafigyelem miatt úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az időpontot”. És hozzátették: „Úgy éreztük, hogy aminek egy örömteli és szent napnak kellett volna lennie, azt elronthatják nekünk, a családunknak és a barátainknak”.

Mindazonáltal a történetük mostanra bezárult, és tündéri befejezésben csúcsosodott ki, amit mindketten megérdemeltek, még ha két évtizeddel később is érkezett el. Lopez és Affleck zökkenőmentesen integrálta családját, és végre boldogok együtt.

via