Emberek Érdekesség

Egy idős pár olyan elegánsan öltözködik, hogy a ruháik bármelyik kifutót túlszárnyalják

Soha nem késő kicsípni magadat. Egy idős pár Németországból megmutatja, hogyan lehet egy kis színt vinni a világba. Britt Kanja és Günther Krabbenhöft rengeteg rajongót gyűjtöttek az Instagramon, és követőik száma folyamatosan nő. Örömmel mutatjuk be nektek Britt történetét is, amit megosztott velünk.

Bebizonyítjuk, hogy az öregedés ugyanolyan menő, mint a kamaszkor.

Britt bevallotta, hogy nem állt szándékában blogot indítani, csak egy átlagos fiókot. A barátai inspirálták erre.

Amikor megkérdezték Brittet, hogy jól érzi-e magát a figyelem középpontjában, bölcs választ adott. Számára minden siker kihívás a félénkségének. Különleges felelősséget ad neki, hogy terjessze az élet örömét, valamint a hitelességet, a kreativitást, a bátorságot, az őszinteséget és a lehetőséget, hogy jól érezze magát és inspiráljon mindenkit.

Érdekes az is, hogy Britt hogyan választja ki a ruhákat a napra. A ruháit maga készíti, és sok időt tölt a tervezéssel és az anyagkereséssel (természetesnek kell lennie). Leginkább használtruha boltokban találja meg. Amikor eljön a készülődés ideje, a hangulata szerint választja ki a ruhákat, és a legjobban összeillő darabokat választja ki. Általában ez nem vehet igénybe sok időt.

Günther tanította meg neki az Instagram használatát. Ami a TikTokot illeti, nem használja, mert túl sok értékes idejét emésztené fel, és Britt egyszerűen csak élvezni akarja az életet.

Te ki szoktál öltözni, amikor elmész valahova? Szeretsz a figyelem középpontjában lenni?