Érdekesség

Egy kisgyerek, akinél ritka „fésülhetetlen haj szindrómát” diagnosztizáltak, azonnal elnyerte a szívünket

A „Fésülhetetlen haj szindróma” szavakról biztosan nem gondoltuk volna, hogy valaha is olvasni fogjuk, de nagyon hálásak vagyunk, hogy így történt. Ez az állapot 3 hónapos és 12 éves kor közötti gyerekekkel fordul elő, és jellemző rá, hogy a hajuk nem fésülhető. Locklan Samples egy kisfiú, aki ebben a ritka állapotban szenved, és kusza haja a leghidegebb szíveket is megolvasztaná.

Abszolút imádjuk az egyedi embereket, és úgy gondoljuk, hogy büszkének kell lenniük arra, ami mássá teszi őket, és Locklan határozottan egy ilyen ember.

1. Locklan egyike a 100 megerősített fésülhetetlen haj szindrómában szenvedő esetnek.

A fésülhetetlen haj szindróma egy ritka genetikai hajbetegség. A haj gyökere háromszög alakú, ami a furcsa kinézetét adja. A világon mindössze 100 megerősített eset van, Locklan szülei azonban tudják, hogy ennél több eset is létezik, ezért próbálják felhívni a figyelmet a betegségre.

2. A családja véletlenül tudta meg, hogy fésülhetetlen haj szindrómában szenved.

Vicces módon a szüleinek fogalmuk sem volt róla, egészen tavalyig, amikor egy idegen privát üzenetet küldött nekik az Instagramon, és megkérdezte, hogy Locklan-nak ilyen betegsége van-e. Az anyukája korábban sosem hallott róla, ezért a gyermekorvosuk egy bőrgyógyász szakorvoshoz irányította őket, ahol megkapták a diagnózist.

3. Locklan imádnivaló hajával kitűnik a tömegből!

Olyan szavak hangzottak el, mint a szindróma és a diagnózis, de fontos tudni, hogy ez az állapot biztonságos, és Locklan teljesen egészséges. Az egyetlen dolog, amiben különbözik az élete a többi gyerekétől, az a figyelem, amit kap, és ez főként pozitív.

4. Még mindig nem tud az állapotáról, de a családja gondoskodik arról, hogy elmondja neki, hogy különleges.

Locklan, édesanyja szerint még nem tudja, hogy különleges. A családja azonban ügyel arra, hogy elmondja neki és a testvérének, mennyire különlegesek, és hogy mindig büszkék legyenek azokra a dolgokra, amelyek miatt kiemelkednek. És mindenki másnak is így kellene tennie!

5. Locklan máris helyi híresség!

A kis Locklan már most a reflektorfényben éli az életét, hiszen az emberek megállítják és közös képet akarnak vele, mint egy rutinos helyi hírességgel. A családja nagyon szeretné, ha elterjedne a tudatosság az állapotáról. Őszintén hisznek abban, hogy nem baj, ha valaki „más”, és hogy mindig kedvesen kell vezetni.

Ismersz valakit, aki hasonló betegségben szenved? És a te megjelenésedben van valami, ami egyedivé tesz téged?

via