Érdekesség

Egy mogorva újszülött baba egy csapásra meghódította az internetet

A születés fotózás egy nagyon különleges pillanat valódi és nyers érzelmeit örökíti meg. Alkalmanként egy fotós olyan pillanatot ragad meg a képen, amely annyira egyedi, hogy ikonikussá válik. Ez történt Isabela Pereira de Jesus születésekor.

Az újszülöttek általában sírással, alvással, evéssel és időnként grimaszolással töltik az idejüket. Isabela Pereira de Jesus esetében azonban figyelemre méltó kivételnek lehettünk tanúi. A legtöbb újszülöttel ellentétben ő már a kezdetektől fogva rendkívüli kifejezőkészséget mutatott, ami igazán figyelemre méltó módon különböztette meg őt.

Rodrigo Kunstmann, a fotós elmondta, hogy a pillanat alig néhány másodpercig tartott, és hogy nagyon figyelmesnek kellett lennie ahhoz, hogy egy ilyen képet megörökítsen. Általában szokott vicces szülési pillanatokat megörökíteni, de Isabeláé volt az, amelyik tényleg vírusként terjedt el.

Amikor Rodrigo közzétette a fotót a Facebook-oldalán, azonnal elbűvölő és szellemes képaláírásokkal töltötték meg. Sokan azt sugallták, hogy a baba még nem volt teljesen kész a világra jönni, vagy játékosan ugratta az orvost a gyors szülés miatt. Ennek eredményeképpen a fotó gyorsan vírusként terjedt, messzire és széles körben terjesztve az örömöt és a nevetést.

Nyugodt lehetsz, mind az anya, mind a baba jól van.

via