Emberek Érdekesség

Ashley Graham fellfedi, hogy a 34 éves férjének vazektómiája volt az ikrek születése után, és itt van a furcsa oka

Három négy év alatti gyermekkel Ashley Graham nem tervezi tovább bővíteni a családját. A 35 éves nő, akinek legutóbbi terhessége komoly komplikációkkal járt, elárulta, hogy férje vazektómiát végeztetett. Graham nagyon őszintén beszélt az egészről, és elmondta, mennyire megkönnyebbült most.

Férje 34 évesen vazektómiát végeztetett.

Amikor egy nemrégiben készült podcast során megkérdezték tőle, hogy szeretne-e negyedik babát, Graham elárulta, hogy férje, Justin Ervin „teljes vazektómia üzemmódban van”. Majd hozzátette, mennyire jól érzi magát emiatt, mondván: „Nem kell tablettát szednem”.

Graham ezután megjegyezte, hogy a beavatkozás viszonylag fájdalommentes volt Justin számára, és hogy még vásárolni is elment közvetlenül utána. Megosztotta: „Nem feküdt ágyban”, de hozzátette, hogy jegelnie kellett azt a területet.

Együtt a jó és a rossz időkben is.

Ashley és Justin, aki videós, 2010-ben házasodtak össze, és kilenc évet vártak, mire megszületett első gyermekük, Isaac. Megosztotta, hogy nagyra értékeli a döntésüket, hogy vártak néhány évet a családalapítással, és azt mondta: „Annyira örültem, hogy tényleg volt időnk arra, hogy együtt lehessünk egymással.”

A házaspár nem várt túl sokáig a család bővítésével. Egy évvel elsőszülöttjük után Ashley ismét terhes lett, egy hónappal később azonban elvetélt. A tragikus élményről így beszélt: „Lesújtó volt; úgy éreztem, mintha ez lett volna az egyik legnagyobb veszteség az eddigi életemben”.

Az utolsó terhessége életveszélyes volt.

Graham és Ervin vágya, hogy több gyerekük legyen, nem állt meg, és 11 hónappal a vetélés után a pár ikergyerekeket köszöntött. A dolgok azonban nem sokkal a babák érkezése után bonyolódtak. Ashley megjegyezte: „Azon az éjszakán, amikor megszültem az ikreket, bevéreztem”. Hirtelen vérzéssel kezdődötti, és gyorsan elvesztette az eszméletét.

Az ijesztő eset után négy napig ágyhoz volt kötve, és egy hétig nem tudott járni.

Megemlítette, hogy a halálközeli élmény utóhatása rendkívül intenzív volt, és végérvényesen megváltoztatta a testéhez való viszonyát. Az eset megfosztotta őt attól az önbizalomtól és optimizmustól, amely a világ egyik legjelentősebb plus size szupermodelljeként a karrierjét hajtotta előre.

Ő és Justin igazi lelki társak.

Graham megosztotta, hogy ő és párja megőrizték erős kapcsolatukat, miközben szülők lettek. Azt is megjegyezte, hogy mindketten korán kelnek és együtt meditálnak, és azt mondta erről a rituáléról, hogy „megalapoz és összeköt minket”. Hozzátette: „Nagyon nagyra értékeljük a házasságunkat és az egyedül töltött időt”.

Ashley Graham anyasági útja nem volt mindig könnyű, és attól a ténytől, hogy ilyen nyíltan és őszintén beszél erről, még inkább csodáljuk őt.

via