Érdekesség

Egy művész elkezdett gyerekeket tetoválni, és elmagyarázta, miért volt ez fontos számukra

Egy olyan világban, ahol a testművészet a kifejezés egyik elterjedt formája, egy ellentmondásos trend alakult ki. Ez a tetoválóművész már 6 éves gyerekeket tetovál. Ez a gyakorlat heves vitát váltott ki, de mi egy nagy mosollyal leszünk tanúi annak, hogyan változtatja meg ezeknek a gyerekeknek az életét.

Hogyan kezdődött a gyerekek tetoválása.

Benjamin Lloyd művész azután lett népszerű, hogy posztolt arról, hogy egy gyereket tetovál. Több mint 400 000 lájkot kapott, és azóta Lloyd videói és fotói, amelyeken gyerekekre tetoválásokat fest airbrush technológiával, vírusként terjednek, több százezer lájkot és megosztást gyűjtve a Facebook-oldalán.

Járt már az új-zélandi Aucklandben található Starship Gyermekkórházban, valamint az IHC nevű szervezetnél, amely a fejlődésben elmaradott személyek jogaiért száll síkra. Az interneten adományokat gyűjt, hogy folytathassa küldetését, és mosolyt csalhasson a rászorulók arcára.

Mosolyt csalni a művészet és a szenvedély révén

Eleinte sokan dühösek voltak, mivel azt hitték, hogy ez végleges. De a posztjában azt írta: „Ez festékszóróval van ráfestve, és nem állandó”. Az összes gyerek, akit tetovált, nagyon boldog és magabiztos volt.

Benjamin azért csinálja ezt, mert azt mondta: „A gyerekek annyira el vannak ámulva. Amint megkapják a tetoválást, az növeli az önbizalmukat”.

A felhasznált tinta biztonságos és organikus.

Organikus, nem mérgező tintát használ, és biztonságos a gyerekek számára. Nem használ tűt, csak airbrush-t. Annyira valódinak tűnik, hogy az emberek elhitték, hogy tartós. Benjamin nem a tetszésnyilvánítás és a figyelem miatt csinálja ezt, hanem azért, mert mosolyt akar csalni a rászoruló gyerekek arcára.

Magabiztosság és öröm a tintaművészeten keresztül

A tetoválásban remekül teljesítő művészetén keresztül osztja meg tehetségét ezekkel a gyerekekkel. A jó dolog a munkájában az, hogy nagyjából 9 perc alatt készít el egy realisztikus tetoválást különböző sablonok segítségével. Mivel a tinta szerves, eltávolítható, amikor zuhanyoznak. Azt mondta: „Az egyetlen rossz dolog, hogy utána nem akarnak zuhanyozni”.

A tetoválás nem csak egy művészeti forma; az önkifejezés erőteljes eszköze. Egyedülálló lehetőséget kínál érzelmeink és gondolataink közvetítésére, lehetővé téve, hogy megosszuk legbelsőbb érzéseinket a világgal.

via