Emberek Érdekesség

Leonardo DiCaprio barátsággyűrűt adott Kate Winsletnek, és van egy titkos gravírozás is benne

A Titanic-rajongók világában heves találgatások keringenek, hiszen Leonardo DiCaprio a pletykák szerint Kate Winsletnek ajándékozott gyűrűje került a középpontba. Sok rajongó meglepetésére azonban úgy tűnt, hogy ez inkább egy barátság jelképe, mint egy hagyományos jegygyűrű.

A duó rendkívüli filmvásznon mutatott kémiájáról híres.

A tehetséges színészek felejthetetlen kötődése a húszas éveik elején, a Titanic forgatásán kezdődött, ahol a kémiájuk széles körben elismerést váltott ki, ami mindkét sztárnak Golden Globe-jelölést eredményezett. Kate második Oscar-jelölését is kiérdemelte, ezzel is megerősítve, hogy figyelemre méltó színésznőnek számít.

Kate bevallotta, hogy egy időben vonzódott Leóhoz.

Az Access Hollywoodnak adott exkluzív interjújában Kate őszintén bevallotta, hogy kezdetben vonzódott Leóhoz, és „abszolút gyönyörűnek” nevezte őt. Mágneses kapcsolatuk csak tovább mélyült, amikor 2008-ban újra összejöttek A szabadság útjai című film kedvéért.

Figyelemre méltó, hogy egy évtizeddel a Titanic után, a házaspár alakítása ismét Golden Globe-jelölést hozott nekik, megmutatva tartós varázsukat a filmvásznon.

Bár néhányan elgondolkodtak azon, hogy 25 éves kapcsolatuk alatt egykor romantikus viszonyban voltak-e, Kate maga tisztázta a dolgokat egy 2017-es interjúban. Elárulta, hogy kapcsolatuk mindig is szilárdan a barátságban gyökerezett, és soha nem tápláltak romantikus érzéseket egymás iránt.

Leonardo különleges szerepet játszott Kate életében a férjével, Edward Abel Smith-szel 2012-ben tartott esküvője alatt. Mint a lány megbízható bizalmasa, őt érte a megtiszteltetés, hogy a jeles napon ő kísérhette az oltárhoz.

Létezik egy barátsággyűrű egy titkos gravírozással.

Leonardo DiCaprio megingathatatlan barátságuk mélységét fejezte ki egy jelentőségteljes gesztussal. A tehetséges színész egy figyelemre méltó gyűrűt ajándékozott Kate Winsletnek, szeretett legjobb barátnőjének, szoros kapcsolatuk jeléül. Bár a gyűrű belsejében egy mélyen személyes felirat található, Kate úgy döntött, hogy ezt az érzést a magánéletben őrzi meg.

Egy exkluzív interjúban Kate Winslet játékosan elárulta a gyűrű titkos gravírozását, és kötekedve megosztotta: „Igen, [Leo gyűrűjének] a belseje gravírozva van, de nem fogom elárulni, mi áll rajta”.

A szeretet és a barátság e megható szimbóluma mögött meghúzódó szívmelengető történet túlmutat Hollywood csillogásán és fényén. A duó őszinte bajtársiassága és szeretetteljes köteléke továbbra is lenyűgözi a rajongókat világszerte, és csodálattal tölti el őket rendkívüli barátságuk.

via