Érdekesség

„Egy nap eljegyezzük egymást” – Lionel Messi és Antonela Rocuzzo szerelmi története bizonyítja, hogy szerethetsz egy személyt egész életedben

Néhány sztárkapcsolat nem állja ki az idő és a hírnév próbáját. Némelyik röviddel a kezdete után szétesik, sőt, botrányok, perek és kölcsönös vádaskodások következnek belőlük. Vannak azonban olyan párok, akik megtörik ezt az ördögi kört.

Ők igazán inspiráló példát mutatnak arra, hogy milyen is valójában a tiszta és soha véget nem érő szerelem. Ezt láthatjuk a ma bemutatott szerelmespárnál, a híres profi focistánál, Lionel Messinél és feleségénél, Antonela Roccuzzónál, akik már egy örökkévalóság óta szerelmesek egymásba, és házasságuk az idő múlásával is csak virágzik.

A kapcsolatuk már kora gyermekkorukban elkezdődött.

Amikor Lionel Messi még kisfiú volt, az volt az álma, hogy focista legyen. Ám ennél szentebb álmáról nem beszélt olyan élénken az interjúiban. Egy nap leült a szobájában az asztalhoz, elővett egy darab papírt és egy tollat, és írni kezdte: „Antonela”.

A levélben a kisfiú egy kislánynak írt mindössze egy mondatot: „Egy nap majd eljegyezzük egymást”. És ez volt a kezdete egy olyan szerelmi történetnek, amely megérné, hogy saját filmet készítsenek belőle.

Lionel Messi 1987-ben született az argentin Rosarióban. Antonela Rocuzzo, a bájos kislány és Messi életének szerelme alig egy évvel később, 1988-ban született. Gyermekkori szerelmük Messi barátjának, Lucas Scagliának az otthonában született.

Amikor a gyerekek először találkoztak, Messi éppen Sony-játékokat játszott Scaglia otthonában. Rocuzzo is ott volt, és odalépett hozzájuk, és megkérdezte, hogy van-e szükségük valamire. A fiatal Messi túl szégyenlős volt ahhoz, hogy bármit is mondjon.

Akkoriban 9 éves volt, Rocuzzo pedig 8. Attól a naptól a fiú egy pillanatra sem tudta levenni a szemét a lányról. Hamar összebarátkoztak, de Messi már akkor is tudta, hogy örökre vele akar lenni.

Szerelmüknek sok akadályt kellett leküzdenie.

Amikor azonban Messi 11 éves lett, a Barcelona hurrikánként tört be az életébe. Spanyolországba ment 2000-ben, és az élet elválasztotta a 2 szerelmes szívet. Bár kapcsolatuk még egy ideig szilárd maradt, ez volt az igazi szakítás kezdete.

A pár igyekezett tartani a kapcsolatot, de akkoriban még nem volt annyi üzenetküldő platform és egyéb eszköz, így a kommunikációjuk egyáltalán nem volt zökkenőmentes. Hamarosan kezdték szem elől téveszteni egymást, ahogy egyre kevesebb lett a kapcsolatuk.

Úgy tűnt, szerelmük csak a fejükben él, mint egy szép emlék a múltból, de egy hirtelen tragédia újra összehozta őket. 2005-ben Rocuzzo közeli barátja meghalt egy közlekedési balesetben. A fiatal nő akkor még csak 17 éves volt, és teljesen összetört. Napokig nem járt iskolába, és mélyen depressziós volt a veszteség miatt. Messi meghallotta a szomorú hírt, és azonnal Argentínába sietett, hogy Rocuzzo mellé álljon.

Ekkor kapcsolatuk második esélyt kapott. Messi és Rocuzzo felélesztették egymás iránti mély és tiszta érzéseiket, de egy ideig nem hozták nyilvánosságra kapcsolatukat.

A boldog újraegyesülés örökké tartóvá tette kapcsolatukat.

Messi először 2009 januárjában egy interjúban beszélt románcukról. Messinek és Roccuzzónak 3 fia van: Thiago, Mateo és Ciro. Rocuzzo első terhességének megünneplésére Messi a labdát a pólója alá tette, miután gólt szerzett Argentína Ecuador elleni 4-0-s győzelménél 2012. június 2-án.

2017. június 30-án vette feleségül élete szerelmét a Hotel City Center nevű luxusszállodában, Rosarióban. Rocuzzo 2017 októberében jelentette be, hogy harmadik gyermeküket várják.

Messi és Rocuzzo szerelmi története úgy hangzik, mint egy gyönyörű tündérmese. Életük nagy részében együtt voltak és szerelmesek voltak, és szembenéztek a fájdalommal és a tragédiával, hogy aztán párként megerősödve jöjjenek ki belőle.

Most, ha Messi nehézségekbe ütközik és kudarcot vall, biztosak vagyunk benne, hogy Rocuzzo mindig ott lesz, hogy kezet és szívet nyújtson neki, és támogassa őt minden rosszban.

Szerinted Messi és Rocuzzo párkapcsolati cél? Neked ki a kedvenc sztárpárod, és kinek a köteléke tűnik megbonthatatlannak?

via