Érdekesség

Ismerd meg a 47 éves Lure Hsu-t, aki soha nem halványuló külseje miatt lett internetes szenzáció

Sokan úgy gondolják, hogy egészséges lélekkel az ember csak éli az életét, és elfelejtheti a korát. És vannak olyan emberek, akik úgy tűnik, élő bizonyítékai ennek a gondolkodásmódnak.

A ma bemutatott hősnő, Lure Hsu fotói mindenhol ott lebegnek az interneten, és az utóbbi időben az Instagram-fiókja több mint 800 000 csodálót gyűjtött össze. Mindez annak a tinédzser kinézetnek köszönhető, amit 47 évesen is sikerül megőriznie. Tudjunk meg együtt többet erről a nőről.

Lure Hsu véletlenül került a reflektorfénybe.

Lure Hsu belsőépítészként dolgozik, de az Instagram-aktivitása az, ami mindenkit megragadott. Ő Sharon Hsu színésznő húga, így a legtöbb ember radarjára először híres testvére miatt került fel.

Senki sem hitte el, amikor Sharon egyik posztjában akaratlanul is elárulta Lure korát. Az emberek megdöbbentek, amikor megtudták, hogy a húszéves diáklánynak tűnő Lure valójában idén augusztusban ünnepelte 47. születésnapját!

Nem Lure az egyetlen a családban, aki fiatalos külsővel van megáldva.

Nem Lure Hsu az egyetlen, aki emberek millióit sokkolta tinédzserkori külsejével. A nő, mint kiderült, olyan családból származik, amelynek génjei abszolút zúzósak.

Lure 2 nővére mindketten elmúltak már 40 évesek, és határozottan úgy néznek ki, mintha feleannyi idősek lennének. De a család igazi gyöngyszeme az édesanyjuk, akit a hatvanas évei végén könnyen összetéveszthetnénk egy harmincévessel, ha nem fiatalabbal. A fiatalos testvérek anyukája korábban tánctanár volt, és mostanában a közvélemény csodálatát vívja ki azzal, hogy ilyen fitt.

Lure Hsu családtagjainak korát meghazudtoló külseje miatt a média „a befagyott korok családjának” nevezi őket.

Az örök fiatalságuk titka nagyon egyszerűnek tűnik.

Lure Hsu rajongóinak legnagyobb kérdése mindig ugyanaz: „Hogyan csinálja? Hogyan sikerül a nőnek ilyen fiatalnak kinéznie? Hol van ez a fiatalság kútja, amiből nyilvánvalóan iszik?”.

Lure egy interjúban elárulta egyszerű szépségápolási rutinját: „A hidratálás annyira fontos – valójában az öregedést, a finom ráncokat és más bőrproblémákat a hidratálás csökkentheti”.

Majd így folytatta: „Emellett a bőr egészségének megőrzése érdekében a nap is nagyon fontos, de nem szabad túlzottan kitenni magunkat neki – főleg nyáron”. Mindig beszél a naptej használatának fontosságáról is.

Lure úgy véli, hogy a sok vízivás és a sok zöldségfogyasztás is segít neki abban, hogy fiatal maradjon.

Egyik interjújában Lure elmondta, hogy mindig kerüli a cukros italokat, és csak vizet és egy reggeli kávét iszik. A húst is kihagyta az étrendjéből.

Lure Hsu családjának többi tagja is ugyanezt a rutint követi, és úgy tűnik, hogy a nagy pohár langyos víz megivása minden reggel igazi családi hagyomány, amit könnyű átvenni és megtartani.

Ki az az ember, akit ismersz, aki úgy tűnik, soha nem öregszik? Mit gondolsz, hány évesnek tűnsz mások szemében?

via